CELEBRITIES

Michael Douglas: Ευχήθηκε στην Sharon Stone για τα γενέθλιά της κάνοντας throwback από το "Βασικό Ένστικτο"


The Jennettes

12 Μαρτίου 2021

Michael Douglas: Ευχήθηκε στην Sharon Stone για τα γενέθλιά της κάνοντας throwback από το "Βασικό Ένστικτο"
Michael Douglas: Ευχήθηκε στην Sharon Stone για τα γενεθλιά της κάνοντας throwback από το "Βασικό Ένστικτο"

H καριέρα της Sharon Stone χωρίς αμφιβολία απογειώθηκε με την συμμετοχή της στο ερωτικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» και δεν είναι λίγες οι φορές που τα μέσα και οι δημοσιογράφοι την ρωτούν για αυτή την ταινία. 

Η ταινία που έσπασε κάθε ρεκόρ τη δεκαετία του 1990 καθώς συγκέντρωσε πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μας απασχολεί και να μας θυμίζει μια άλλη εποχή, ένα διαφορετικό Hollywood.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι πιστεύει πως η ταινία δεν θα είχε την ίδια επιτυχία αν γυριζόταν σήμερα.

jenny.gr

«Πιστεύω ότι το Βασικό Ένστικτο γυρίστηκε τη σωστή στιγμή επειδή είχε καταφέρει να συνοψίσει στο σενάριο του όλα τα ερωτηματικά και τους φόβους γύρω από την αλλαγή της γυναικείας δύναμης».

Η αγαπημένη ηθοποιός πρόσφατα είχε γενέθλια και έγινε 63 ετών και δέχθηκε την πιο τρυφερή ευχή από τον συμπρωταγωνιστή της Michael Douglas, ο οποίος θέλησε να της ευχηθεί μέσα από το Instagram με μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιασμένοι το 1992. 

Φυσικά, οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν με την throwback φωτογραφία και δεν σταμάτησαν να γράφουν πόσο αναπολούν αυτό το κινηματογραφικό ζευγάρι.

Δείτε ακόμη: 9 εμφανίσεις της Sharon Stone που ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.