CELEBRITIES

Michelle Obama: Παίρνει θέση υπέρ της Meghan Markle


The Jennettes

16 Μαρτίου 2021

Michelle Obama: Παίρνει θέση υπέρ της Meghan Markle
Michelle Obama: Παίρνει θέση υπέρ της Meghan Markle

Όπως πολλοί διάσημοι, έτσι και η Michelle Obama αποφάσισε να πάρει θέση σε όσα είπαν Meghan και Harry   για τη ζωή τους στο παλάτι. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ χαρακτήρισε θλιβερό το σχόλιο που έκανε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας σχετικά με τη πιθανότητα ο μικρός Archie να είχε σκούρο δέρμα.

Μάλιστα, η Michelle εξέφρασε ακόμα την ελπίδα η εμπειρία της Meghan και ο τρόπος που θα διαχειριστεί τόσο η ίδια όσο και το παλάτι αυτή την κατάσταση, να γίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τον κόσμο και ένα ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού.

jenny.gr

Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε το όνομα που έκανε αυτό το τόσο αιχμηρό σχόλιο αλλά η συνέντευξη του ζεύγους στην τηλεοπτική εκπομπή φέρεται να έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη κρίση για την βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο της Diana και συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα media.

H Michelle είπε χαρακτηριστικά:

"Αισθάνομαι ότι ήταν θλιβερό αυτό που άκουσε, ότι ένιωθε ότι ήταν η δική της οικογένεια, ενώ η ίδια της η οικογένεια είχε άλλη άποψη για εκείνη". Όπως είπα και προηγουμένως, o ρατσισμός δεν είναι κάτι νέο για τους μαύρους ανθρώπους και επομένως δεν ένιωσα έκπληξη ακούγοντας τα συναισθήματά της. Αυτό που ελπίζω και εύχομαι είναι να παραμείνουν μια οικογένεια.  Προσεύχομαι να καταφέρουν να συγχωρέσουν και να θεραπεύσουν τα τραύματά τους, για να μπορεί αυτή η ιστορία να γίνει δίδαγμα για όλους μας".

Δείτε ακόμη :9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.