CELEBRITIES

Alex Rodriguez: Η ανάρτηση που διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με την Jennifer Lopez


The Jennettes

18 Μαρτίου 2021

Rodriguez_Lopez

Ο Alex Rodriguez δεν αφήνει τις πρόσφατες φήμες χωρισμού να παρεμποδίσουν την ευτυχία του. Ο πρώην αστέρας του MLB μοιράστηκε στα Instagram Stories του τη Δευτέρα ένα βίντεο με την υπέροχη πρωινή του θέα, μαζί με ένα θετικό μήνυμα. Και, παρόλο που φαίνεται να είναι κρυμμένο με λευκή γραμματοσειρά στο πλάι της ανάρτησής του, οι ακόλουθοι παρατήρησαν ότι ο Rodriguez επεσήμανε την Jennifer Lopez.

«Ευτυχισμένη Δευτέρα. Νέα εβδομάδα. Νέα μέρα. Εμπρός, πάμε ψηλά.», έγραψε ο 45χρονος αθλητής. 

Η ανάρτηση του έρχεται μόλις μία μέρα μετά το αινιγματικό βίντεο της Lopez στο TikTok. Στην λεζάντα έγραφε «Playlist του Κυριακάτικου brunch» ενώ είχε επιλέξει το τραγούδι της ράπερ Saweetie, «Pretty B ** ch Freestyle». 

Στο βίντεο, η Lopez μοιράστηκε μια σειρά στιγμιότυπων οθόνης από πρόσφατους τίτλους, συμπεριλαμβανομένης μιας αναφοράς που ισχυρίστηκε ότι αυτή και ο Rodriguez είχαν διαλύσει τον αρραβώνα τους και χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια μαζί. «Δεν ανησυχώ για blog ή b ** ch», ραπάρει η Saweetie στο soundtrack, και ακολουθεί ένα κλιπ της Lopez που δηλώνει, «Είσαι χαζός». 

Μια πηγή είπε στο ET το σαββατοκύριακο, ότι παρά τις πρόσφατες φήμες, το ζευγάρι παραμένει ζευγάρι. «Όπως κάθε σχέση, έχουν σκαμπανεβάσματα και εργάζονται για να φτιάξουν τα πράγματα. Δεν εμπλέκεται τρίτο μέρος. Η Jennifer εργάζεται επί του παρόντος στη Δομινικανή Δημοκρατία και εκείνος εργάζεται στο Μαϊάμι.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr



.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.