CELEBRITIES

Yumi Nu: Το πρώτο ασιατικής καταγωγής μοντέλο με καμπύλες στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit


The Jennettes

19 Μαρτίου 2021

Yumi Nu: Το πρώτο ασιατικής καταγωγής μοντέλο με καμπύλες στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit

Η Yumi Nu διαλύει τα στερεότυπα! Το μοντέλο και τραγουδίστρια-τραγουδοποιός κάνει το ντεμπούτο της στο επερχόμενο τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit, ως το πρώτο ασιατικό μοντέλο με καμπύλες που φιλοξένησαν οι σελίδες του περιοδικού. 

«Είναι μεγάλη τιμή μου που είμαι μέλος της οικογένειας SI Swim και εκπροσώπησα τα ασιατικά κορίτσια μου με καμπύλες. Είναι ένα τόσο iconic περιοδικό και εξακολουθώ να τσιμπάω τον εαυτό μου που συνέβη!», δήλωσε η Nu στο PEOPLE, η οποία είναι plus-size  μοντέλο για πάνω από μία δεκαετία. 

Η Yumi Nu είναι μισή από την Ιαπωνία και μισή από την Ολλανδία και η εξωτική ομορφιά της μαγνητίζει τα βλέμματα. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό και για τη διαφορετικότητα.

«Το γεγονός ότι το SI Swimsuit έχει την πλατφόρμα και επιλέγει να επικεντρώσει τη δυναμική του στη συμπερίληψη σημαίνει πολλά για εμένα. Οι γυναίκες όλων των ηλικιών, μεγεθών και χρωμάτων αντιπροσωπεύονται πια και αυτή ήταν μία από τις πρώτες μεγάλες εκδόσεις που το έκαναν.»

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.