CELEBRITIES

Zayn Malik: H Gigi Hadid είναι μια απίστευτη μαμά 


The Jennettes

19 Μαρτίου 2021

Zayn Malik: H Gigi Hadid είναι μια απίστευτη μαμά 
H Gigi Hadid είναι μια απίστευτη μαμά 

H Gigi Hadid και ο Zayn Malik είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και το lovestory τους ξεκίνησε το 2015. Η σχέση τους φυσικά απασχόλησει τα media όσο λίγες αλλά πρόσφατα ακόμη πιο πολύ αφού το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η μικρή τους κόρη, Khai, τους έχει ξετρελάνει και όπως είναι φυσικό πλέον στις συνεντεύξεις τους δεν σταματούν να τους ρωτούν πώς νιώθουν ως νέοι γονείς. Ο Zayn Malik σε μια πρόφατη συνέντευξη στο iHeartRadio είπε ότι ο ίδιος και ο Gigi προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στο νέο τους ρόλο ως γονείς.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ειλικρινά είναι μοναδικό συναίσθημα. Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μιλούσα μου έλεγαν ότι θα είναι μια τεράστια αλλαγή... αλλά ειλικρινά, είναι ένα καταπληκτικό μωρό και ήταν πολύ εύκολο για μένα και την Gigi."

Αφού ανέφερε ότι η Khai «κοιμάται πολύ καλά» και «αγαπά το γάλα της», ο Zayn είπε μίλησε τρυφερά και για την Gigi. «Είναι μια απίστευτη μαμά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

«Μου αρέσει πολύ να περνάω τις μέρες μου μαζί της, να κάνω παρέα μαζί της, βλέποντας παιδικές εκπομπές στην τηλεόραση, στο Netflix. Είναι ένας πολύ διαφορετικός ρυθμός ζωής, αλλά ήταν πολύ εύκολο να προσαρμοστούμε σε αυτό, σίγουρα", εξήγησε.

Δείτε ακόμη: Gigi Hadid-Zayn Malik

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.