CELEBRITIES

Ellen DeGeneres: Έχασε 1 εκ. τηλεθεατές μετά από κατηγορίες για τοξικό περιβάλλον εργασίας


The Jennettes

23 Μαρτίου 2021

Ellen DeGeneres: Έχασε 1 εκ. τηλεθεατές μετά από κατηγορίες για τοξικό περιβάλλον εργασίας

To τελευταίο διάστημα ισχυρισμοί που κατηγορούσαν την Ellen DeGeneres ότι η τηλεοπτική της εκπομπή δημιουργούνταν μέσα σε ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας κατέκλυσαν τα μέσα. Το γεγονός αυτό αν και δεν της στέρησε την μακροχρόνια εκπομπή της, της κόστισε σίγουρα ακριβά. Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις του Nielsen, το «The Ellen DeGeneres Show» έχει χάσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές κατά τη διάρκεια της 18ης σεζόν που έκανε το ντεμπούτο της στις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Στην πρεμιέρα της η DeGeneres ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ του BuzzFeed News που ισχυριζόταν ότι πρώην και νυν μέλη του προσωπικού του «The Ellen DeGeneres Show» είχαν βιώσει ρατσισμό και εκφοβισμός, ενώ βρίσκονταν στο σετ. Μερικοί μάλιστα κατήγγειλαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από παραγωγούς των εκπομπών της Ellen. 

Μετά από μια έρευνα της Warner Bros. διαπιστώθηκαν «ελλείψεις» στο χώρο εργασίας, με αποτέλεσμα την απόλυση του επικεφαλής συγγραφέα και εκτελεστικού παραγωγού Kevin Leman και των εκτελεστικών παραγωγών Ed Glavin και Jonathan Norman. 

Η ίδια η DeGeneres  είπε, «Έμαθα ότι συμβαίνουν πράγματα εδώ που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί. Το παίρνω πολύ σοβαρά. Και θέλω να πω ότι λυπάμαι τόσο πολύ για τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν.». 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.