CELEBRITIES

Brad Pitt: Είναι «συντετριμμένος» από τις κατηγορίες της Angelina Jolie για ενδοοικογενειακή βία


The Jennettes

23 Μαρτίου 2021

Brad Pitt: Είναι «συντετριμμένος» από τις κατηγορίες της Angelina Jolie για ενδοοικογενειακή βία
Ο Brad Pitt, σύμφωνα με πληροφορίες, περνάει δύσκολες ώρες από τις νεότερες αποκαλύψεις της πρώην γυναίκας του, Angelina Jolie.

Ο Brad Pitt, σύμφωνα με πληροφορίες, περνάει δύσκολες ώρες από τις νεότερες αποκαλύψεις της πρώην γυναίκας του, Angelina Jolie.

Σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν υπό σφραγίδα στις 12 Μαρτίου, η ηθοποιός δηλώνει ότι είναι διατεθειμένη κατά τη διάρκεια της επερχόμενης δίκης διαζυγίου, να προσφέρει «απόδειξη και εγκυρότητα» εναντίον του Pitt σχετικά με τον ισχυρισμό της για ενδοοικογενειακή βία. 

O Pitt απαλλάχθηκε από καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών τόσο από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών όσο και από το Τμήμα Υπηρεσιών Παιδιών και Οικογενειών το 2016. Η έρευνα έληξε στις 9 Νοεμβρίου 2016, ενώ το FBI έκλεισε την έρευνά του στις 22, 2016.

Μια πηγή κοντά στον Pitt λέει ότι ο ηθοποιός είναι «συντετριμμένος» από τους ισχυρισμούς της Jolie που δημοσιεύθηκαν.

«Ο Brad ανυπομονεί να επιλυθεί η επιμέλεια έτσι ώστε η οικογένεια να μπορεί τελικά να προχωρήσει», λέει η πηγή. «Θέλει απλώς να περάσει χρόνο με τα παιδιά του και να κινηθεί προς μια θετική κατεύθυνση. Η προτεραιότητά του ήταν πάντα η σχέση του με τα παιδιά του».

Ο Pitt και η Jolie μοιράζονται έξι παιδιά μαζί - Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, τα δίδυμα Knox και Vivienne, 12. Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, η Jolie υπέβαλε επίσης ένα άλλο έγγραφο υπό σφραγίδα την ίδια ημέρα, σχετικά με μαρτυρία από τα ανήλικα παιδιά τους.

«Ο Μπραντ είναι πολύ λυπημένος που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο», προσθέτει η πηγή. «Όσοι είναι γύρω του αισθάνονται ότι οι ισχυρισμοί της Angelina είναι για να ταλαντεύουν το δικαστήριο υπέρ της. Ο Brad δεν την επιτέθηκε ποτέ».

Μια άλλη πηγή είπε στο παρελθόν, «Αυτή είναι μια ακόμη περίπτωση της Angelina που αλλάζει την αφήγηση όταν της ταιριάζει. Εκτός από την κατηγορία που έκανε για το 2016 που διερευνήθηκε και απορρίφθηκε, δεν υπήρξαν ποτέ άλλα αρχεία, αστυνομικές αναφορές ή ακόμη και κατηγορίες που να ταιριάζουν στην υπόθεσή της».

Ο Pitt ανέφερε επίσης την έρευνα του 2016, σε συνέντευξη του 2017 με το GQ Style.

«Ήμουν πραγματικά παγιδευμένος σε ένα σύστημα όταν κλήθηκαν οι Υπηρεσίες Ανηλίκων», είπε. «Και πάλι, μετά από αυτό, καταφέραμε να συνεργαστούμε για να το τακτοποιήσουμε. Και οι δύο κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Άκουσα έναν δικηγόρο να λέει, "Κανείς δεν κερδίζει στο δικαστήριο - είναι απλώς θέμα ποιος θα πονέσει περισσότερο". Και φαίνεται να είναι αλήθεια».

Σε μια συνέντευξη με την British Vogue τον περασμένο μήνα, η Jolie παραδέχτηκε ότι «τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα» και ότι έχει επικεντρωθεί στη «θεραπεία» της οικογένειάς της.

Δείτε ακόμη:

Brad Pitt-Angelina Jolie:Τα πιο τρυφερά τους moments 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.