CELEBRITIES

Chiara Ferragni: Γέννησε το δεύτερo παιδί της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ


The Jennettes

23 Μαρτίου 2021

Chiara Ferragni: Γέννησε το δεύτερo παιδί της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ
Chiara Ferragni: Γέννησε το δεύτερό της παιδί και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η αγαπημένη fashion blogger, Chiara Ferragni, τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της αφού τώρα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα Influencer έφερε σήμερα στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και ως influencer δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός με τους εκατομμύρια followers της. Υποδέχθηκε λοιπόν το νέο μέλος της οικογένειάς της με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που είναι στην αγκαλιά της και τα likes έπεσαν βροχή όπως φυσικά και οι ευχές. 

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Chiara πρίν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα στην λεζάντα έγραψε και το όνομα της κορούλας της, Vittoria.

Ο αγαπημένος της σύντροφος, Fedez ήταν στο πλευρό της και ανακοίνωσε και εκείνος με τη σειρά του στους διαδικτυακούς του φίλους, πως θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Οι δύο τους, δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης τους και φαίνονται να απολαμβάνουν που έγιναν και πάλι γονείς!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEDEZ (@fedez)

 

Δείτε ακόμη:

Μαντέψτε τι χρώμα βάφει τα νύχια της η Chiara Ferragni

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.