ΣΤΙΛ

Victoria Beckham: Βρήκε το τέλειο φόρεμα για την άνοιξη - Εξαιρετικά απλό και θηλυκό


Μάρθα Κουμπάνη

23 Μαρτίου 2021

Victoria Beckham: Βρήκε το τέλειο φόρεμα για την  άνοιξη - Εξαιρετικά απλό και θηλυκό
To φόρεμα της Victoria Beckham μας πήρε το μυαλό

Η Victoria Beckham είναι από τις πιο κομψές της βιομηχανίας της μόδας. Η εξέλιξη του στιλ της μέσα στα χρόνια είναι εντυπωσιακή. Από το 90s sexy look της ως Posh, τραγουδίστριας του γυναικείου band Spice Girls, στα total black σύνολα των late 00s και 10s στο σήμερα.

Και μιας και το αναφέραμε η σχεδιάστρια και fashion icon μόλις βρήκε το τέλειο ανοιξιάτικο φόρεμα.

Για την ακρίβεια το δημιούργησε, αφού είναι μέρος της νέας της συλλογής.

Στο τελευταίο της βίντεο στο Ιnstagram η VB παρουσιάζει ένα εκπληκτικό nude, μάξι φόρεμα τo οποίο συνδύασε με λευκές γόβες. “Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου φορέματα από την καλοκαιρινή συλλογή. Δεν ήταν στο show, οπότε είναι μέρος της εμπορικής συλλογής, αλλά είναι πραγματικά κολακευτικό στο σώμα, και μου αρέσει το γεγονός ότι έχει μερικές πολύ διακριτικές κόκκινες βελονιές” έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

“Είναι εξαιρετικά άνετο και υπέροχο για το καλοκαίρι. Πρέπει να το κοντύνω γιατί πιθανότατα θα το φορέσω με φλατ, αλλά δείχνει τέλειο και με τακούνια" συνέχισε.

Το φόρεμα passepaertout είναι ευκολοφόρετο και έχει τέλεια εφαρμογή, ενώ είναι ραμμένο από μεταξωτό ύφασμα. Η λεπτομέρεια που το κάνει ξεχωριστό είναι το κόκκινο topstitching, δηλαδή οι ραφές του οι οποίες είναι εμφανείς.

Δεν βλέπουμε την ώρα να το φορέσουμε στο γραφείο με πλεκτό cardigan ή λευκό πουκάμισο και μπότες τώρα και με κομψά πέδιλα ή mules το καλοκαίρι!

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.