CELEBRITIES

William Shatner: Σκοπεύει να ζήσει για πάντα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης


The Jennettes

24 Μαρτίου 2021

William Shatner

Ο William Shatner μόλις έγινε 90 ετών, και αποφάσισε να δώσει ένα κομμάτι του εαυτού του στο μέλλον, έτσι ώστε οι επόμενες γενιές να γνωρίσουν τον άνθρωπο πίσω από τον Captain Kirk, που είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, πατέρας, παππούς και πολλά άλλα. 

Ο Shatner συνεργάστηκε με το Storyfile, το οποίο είναι μία διαδραστική εφαρμογή αφήγησης. Είναι το πρώτο άτομο που συνεργάστηκε με την εταιρεία και δημιούργησε ένα διαδραστικό βίντεο συνομιλίας με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνη ώστε να μπορέσουν η οικογένεια και οι φίλοι του να αλληλεπιδράσουν μαζί του τις επόμενες δεκαετίες.

Σύμφωνα με το Storyfile, «οι γενιές του τώρα και του μέλλοντος θα μπορούν να έχουν μια συνομιλία με τον William Shatner , όχι με ένα avatar, όχι με ένα ψεύτικο είδωλο, αλλά τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ William Shatner». 

Συγκεκριμένα, η Heather Maio-Smith, που είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Storyfile, είπε ότι οι επόμενες γενιές θα μπορούν να έχουν μία συνομιλία με τον Shatner και θα μπορεί να τους απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με τη ζωή και τη δουλειά του. «Αυτό αλλάζει την πορεία του μέλλοντος, πώς βιώνουμε τη ζωή σήμερα και πώς μοιραζόμαστε αυτά τα μαθήματα και τις ιστορίες για τις επόμενες γενιές.».

Ο ίδιος ο Shatner δήλωσε, «αυτό είναι για τα παιδιά μου και για τα παιδιά των παιδιών μου και όλους τους αγαπημένους των παιδιών του και τους αγαπημένους των αγαπημένων τους. Αυτό είναι το δώρο μου για εσάς.».

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε με αφορμή τα γενέθλια του, ο ηθοποιός εξηγεί τη φανταστική διαδικασία πίσω από το Storyfile και συνοψίζει γρήγορα τον λόγο για τον οποίο επέλεξε αυτό το μονοπάτι.

Μπορείτε να φανταστείτε να έχετε μια πραγματική συνομιλία με κάποιον που έζησε 100 χρόνια πριν από εσάς; Τι ενδιαφέρουσα ιδέα!
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.