CELEBRITIES

Scarlett Johansson: Ποζάρει με μαλλιά πιο μακριά από ποτέ σαν 70s μούσα


The Jennettes

27 Μαρτίου 2021

Scarlett Johansson: Ποζάρει με μαλλιά πιο μακριά από ποτέ σαν 70s μούσα
Η Scarlett Johansson όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Scarlett Johansson είναι από τις πιο λαμπερές παρουσίες του Hollywood. Έχει αυτή την αβίαστη φινέτσα και θηλυκότητα και η λάμψη της πηγάζει από μέσα. Κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί βραβείων είναι εκθαμβωτική. Κοιτά τον φακό και χαμογελά .

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός μαγνήτισε για ακόμα μία φορά τα βλέμματα, αυτή την φορά όχι σε κάποιο red carpet event, αλλά ποζάροντας για τις ανάγκες του περιοδικού The Gentlewoman.

Στις εικόνες που απαθανάτισε το διάσημο φωτογραφικό ντουέτο Inez και Vinoodh, η Scarlett ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Με ολόισια μαλλιά, πιο μακριά από ποτέ, και 70s μακιγιάζ και στιλ.

Τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι την μέση της και φορά ένα nude φόρεμα και γόβες. Σε άλλη λήψη εμφανίζεται με ένα μαύρο turtleneck και σε άλλη με πράσινο τοπ off-shoulder και bold τιρκουάζ σκιά.

Δεν γνωρίζουμε αν τα μαλλιά είναι τα φυσικά της, πάντως η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνουν πολύ. Mας άρεσε που είδαμε την 70s πλευρά της.

Πρόσφατα η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν μυστικά και το ανακοίνωσαν μέσω φιλανθρωπικού οργανισμού.

Το ζευγάρι που είναι αρραβωνιασμένο από τον Μάιο του 2019 είπε “I do” το Σαββατοκύριακο και ανακοίνωσε τον γάμο του μέσω ενός φιλανθρωπικού οργανισμού, του Meals on Wheels.

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα πουκάμισα της άνοιξης

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.