CELEBRITIES

Beyoncé: Έπεσε θύμα ληστείας


The Jennettes

29 Μαρτίου 2021

Beyoncé: Έπεσε θύμα ληστείας
Beyoncé: Έπεσε θύμα ληστείας

H pop star, Beyoncé, σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων μέσων έπεσε θύμα ληστεία. Η είδηση αναφέρει ότι η ληστεία δεν έγινε στην έπαυλη, όπου διαμένει με τον Jay Z και τα παιδιά της, αλλά σε αποθηκευτικούς χώρους, που ενοικιάζει τραγουδίστρια.

Στις αποθήκες αυτές φυλάσσει πολύτιμα αντικείμενα όπως για παράδειγμα ακριβές τσάντες, ρούχα από επώνυμους οίκους και άλλα πολλά. Το κλοπιμαία αντικείμενα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.Όπως αναφέρει η αστυνομία πρόκειται για τη δεύτερη διάρρηξη, που πραγματοποιείται στις συγκεκριμένες της λαμπερή star και το αστυνομικό τμήμα διεξάγει έρευνες για τη ληστεία, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στους ενοχους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η τραγουδίστρια δεν είναι η μόνη star που έχει πέσει θύμα ληστείας το τελευταίο διάστημα στο Los Angeles. Την ίδια διάρρηξη δέχθηκε στις αποθήκες που ενοικιάζει η Miley Cyrus

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS