CELEBRITIES

Meghan - Harry: Η παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα γίνεται ταινία


The Jennettes

30 Μαρτίου 2021

Meghan - Harry: Η παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα γίνεται ταινία
Meghan - Harry: Η παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα γίνεται ταινία

Έπειτα από τις δύο προηγούμενες τηλεοπτικές ταινίες για τη ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, τώρα έρχεται μία νέα ταινία. Το Lifetime λοιπόν επιστρέφει και αυτή τη φορά θα ανεφέρεται την έξοδό του ζευγαριού από το παλάτι και τη παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα. 

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι  “Harry & Meghan: Escaping the Palace” και σύμφωνα με τα ξένα μέσα θα κάνει focus  σε όσα διαδραματίστηκαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της παραίτησης τους από το megxit. H ανακοίνωση αναφέρει ότι θα παρουσιαστούν οι δυσκολίες που βιώσαν ως νέοι γονείς, οι καθημερινές προκλήσεις του να πρέπει να ακολουθείς πιστά όλους τους κανόνες του παλατιού και φυσικά η απόφαση που πήραν για να φύγουν. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα αλλά το cast της ταινίας ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς οι υπεύθυνοι αναζητούν τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα. 

Μάλιστα το πιο πιθανό σενάριο είναι το Lifetime να συνεχίσει να παίζουν ηθοποιοιοί από τις δύο πρώτες ταινίες. με την Parisa Fitz-Henley και την Tiffany Marie Smith στον ρόλο της Meghan, ενώ για τον πρίγκιπα Harry ήταν οι Murray Fraser και Charlie Field.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Make Me Royal (@makemeroyal)

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.