CELEBRITIES

Paris Jackson: Η κόρη του Michael Jackson μιλάει για «όλα όσα της δίδαξε» ο πατέρα της


The Jennettes

31 Μαρτίου 2021

Paris Jackson: Η κόρη του Michael Jackson μιλάει για «όλα όσα της δίδαξε» ο πατέρα της
Η Paris Jackson μίλησε σε μια ειλικρινής συνέντευξη για την παιδική της ηλικία και τις αξίες που ο μπαμπάς της, ο αείμνηστος «βασιλιάς της ποπ», Michael Jackson, μετάδωσε σε αυτήν.

Η Paris Jackson μίλησε σε μια ειλικρινής συνέντευξη για την παιδική της ηλικία και τις αξίες που ο μπαμπάς της, ο αείμνηστος «βασιλιάς της ποπ», Michael Jackson, μετάδωσε σε αυτήν.

Η παιδική ηλικία της Paris δεν ήταν κάτι το τυπικό. Κόρη ενός από τους διασημότερους άνδρες στον πλανήτη, μετακομίζοντας σε όλο τον κόσμο, αποκάλυψε ότι είναι ευγνώμων για το «προνόμιο» της, αλλά έμαθε από νεαρή ηλικία να μην αισθάνεται δικαιούχος.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να είναι βέβαιος ότι είμαστε καλλιεργημένοι, φροντίζοντας να είμαστε μορφωμένοι και όχι μόνο να μας δείχνουν λαμπερούς και glam σε ξενοδοχεία 5 αστέρων. Επίσης είδαμε τα πάντα. Χώρες του τρίτου κόσμου. Είδαμε κάθε μέρος του φάσματος», είπε στη Naomi Campbell, 50 ετών, στη σειρά της στο YouTube «No Filter», στις 30 Μαρτίου.

jenny.gr

Η ταλαντούχα 22χρονη, η οποία συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Stella McCartney ως μοντέλο για τη νέα της συλλογή βιώσιμης μόδας, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι δεν αισθάνεται «δικαιούχος» σε τίποτα στη ζωή και το αναγνώρισε στον μπαμπά της Michael, που το δίδαξε στην ίδια και τα αδέλφια της σε νεαρή ηλικία.

«Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να κερδίσω τα πάντα. Πρέπει να πάω σε ακροάσεις, δουλεύω σκληρά, μελετώ σενάρια», δήλωσε αφού ειπώθηκε ότι «δεν χρειάζεται να κάνει casting  λόγω της τεράστιας φήμης της».

jenny.gr

«Ακόμη και όταν μεγαλώναμε έπρεπε να κερδίζουμε τα πράγματα», επέμεινε η Paris. «Αν θέλαμε πέντε παιχνίδια, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Δεν είχε σχέση με τα προνόμια. Έπρεπε να δουλέψουμε για αυτό. Είναι ένα επίτευγμα».

Αν και ο Michael πέθανε το 2009, η Paris εξακολουθεί να επηρεάζεται βαθιά από αυτόν και είπε στη Naomi ότι το ευρύ φάσμα του μουσικού γούστου του την έκανε την καλλιτέχνιδα που είναι σήμερα.

«Προφανώς είμαι οπαδός της μουσικής του. Γνωρίζω όλους τους στίχους σε όλα τα τραγούδια και σίγουρα θα τα ακούσω. Αλλά αισθάνομαι ότι κάθε φάση της παιδικής μου ηλικίας θα επηρεάζει πάντα το πώς είμαι σήμερα».

«Του άρεσε η κλασική μουσική και η τζαζ», συνέχισε. «Η Hip Hop και η R&B. Αλλά του άρεσε και η ροκ μουσική, το soft rock, όπως οι Beatles. Έτσι μεγαλώσαμε γύρω από όλα αυτά και αισθάνομαι ότι με κάποιο τρόπο με επηρεάζουν».

Δείτε ακόμη:

15 σπάνιες φωτογραφίες των μεγαλύτερων pop idols

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.