CELEBRITIES

Lady Gaga: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση για μία νέα συνεργασία έκπληξη


The Jennettes

1 Απριλίου 2021

Lady Gaga: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση για μία νέα συνεργασία έκπληξη

Η Lady Gaga έχει ήδη βγάλει μπισκότα Oreos με το όνομα της και τώρα ήρθε η ώρα να επεκταθεί και στον χώρο τον αλκοολούχων ποτών και δη των πολυτελών. 

Η τελευταία συνεργασία της pop superstar είναι με την διάσημη σαμπάνια Dom Pérignon, την οποία ανακοίνωσε με βίντεο στο Instagram το πρωί της Τετάρτης.

Στην εντυπωσιακή προωθητική εικόνα, η Gaga κρατάει ένα vintage αφρώδες ροζέ του 2006 σε ένα βαθύ μωβ μπουκάλι, φορώντας ένα εντυπωσιακό headpiece στα ροζ μαλλιά της και ρούχα από κόκκινες, μωβ και πορτοκαλί αποχρώσεις που πλημμυρίζουν την εικόνα. Στην συνέχεια μας δίνει μία ιδέα της επερχόμενης ταινίας για την κυκλοφορία της καμπάνιας, η οποία έγινε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Nick Knight και θα κάνει ντεμπούτο στις 6 Απριλίου.

«Η παράδοσή τους κρατάει αιώνες, αλλά ωθούν συνεχώς τα όρια τους και βρίσκουν τρόπους για να ανακαλύψουν ξανά τον εαυτό τους. Και είμαι ενθουσιασμένη που θα μπορέσουμε να το γιορτάσουμε μαζί», είπε η τραγουδίστρια στην λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram. 

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν μας έχει δοθεί κανένα στοιχείο για το πως θα μοιάζει η συλλεκτική φιάλη περιορισμένης έκδοσης με το όνομα της τραγουδίστριας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.