CELEBRITIES

Orlando Bloom: Αποκάλυψε πως η οικογένεια και οι φίλοι του τον κοροϊδεύουν για τις συνήθειες του


The Jennettes

2 Απριλίου 2021

Orlando Bloom: Αποκάλυψε πως η οικογένεια και οι φίλοι του τον κοροϊδεύουν για τις συνήθειες του

Οι οικογένειες συχνά μας κρατούν στη γη. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο Orlando Bloom για την δική του οικογένεια και τους φίλους του.

Σε μία συνέντευξη που έκανε ο ηθοποιός με τους «The Sunday Times» μίλησε για την καθημερινότητα του. Είπε πράγματα όπως ότι μόλις ξυπνάει πηγαίνει και κοιτάει για λίγο την κόρη του και μετά ακούει για 20 λεπτά βουδιστικούς ψαλμούς για να τον κρατούν συντονισμένο. Στη συνέχεια, φτιάχνει το πρωινό του με μερικές πράσινες σκόνες που αναμιγνύει με brain octane oil, μια σκόνη κολλαγόνου για τα μαλλιά και τα νύχια του, και κάποια πρωτεΐνη. Στην συνέχεια πάει για πεζοπορία, ενώ ακούω Nirvana ή Stone Temple. 

Γύρω στις 9:00 π.μ. τρώει την πρώτη του στερεά τροφή για την ημέρα που είναι κουάκερ με λίγο γάλα φουντουκιού, κανέλα, πάστα βανίλιας, φουντούκια, μούρα goji, μια σκόνη vegan πρωτεΐνης και ένα φλιτζάνι PGtips.

Όπως σχολιάζει και ο ίδιος, «Είναι όλα τόσο L.A.». Μπορεί λοιπόν για εκείνον αυτή να είναι άλλη μία συνηθισμένη μέρα στο Los Angeles. Αλλού όμως, αυτό θεωρείται υπερβολικό. 

Την Τρίτη στο Chris Evans Breakfast Show With Sky στο Virgin Radio αποκάλυψε πως είναι το κοινό αστείο μεταξύ των φίλων και των μελών της οικογένειας του, που τον κοροϊδεύουν για τις συνήθειες του. Ο ίδιος μοιράστηκε κάποια από τα πράγματα που του λένε όπως, «Ποια είναι η συνταγή για το κουάκερ σας; Παρεμπιπτόντως, η βανίλια στο κουάκερ σας θα το πάει στο επόμενο επίπεδο. Τι υπάρχει στο brain octane oil; Είναι μόνο δύο κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη. Μην το πεις σε κανέναν.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.