CELEBRITIES

Η Kim Kardashian είναι κι επίσημα δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με τo Forbes


The Jennettes

8 Απριλίου 2021

Η Kim Kardashian είναι κι επίσημα δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με τo Forbes
Η Kim Kardashian είναι κι επίσημα δισεκατομμυριούχος

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η δισεκατομμυριούχος της οικογένειας των Kardashian ήταν η Κylie Jenner. E λοιπόν ήταν, αφού πλέον για πρώτη φορά η Kim Kardashian μπαίνει στην λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes.


O επίσημος λογαριασμός στο Instagram του Forbes έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Η Κim τον Οκτώβριο είχε περιουσία που έφτανε τα 780 εκατ. δολάρια, τώρα όμως ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας : ''Όταν η Kim μπήκε για πρώτη φορά στις σελίδες του περιοδικού ήταν το 2011 με περιουσία μόλις 6,6 εκατομμύρια κάτω από τον Μπαράκ Ομπάμα και πάνω από τον Άστον Κούτσερ''.

Δέκα χρόνια μετά είναι δισεκατομμυριούχος, γεγονός που αποδίδεται τόσο στις δύο εταιρίες της KKW Beauty Skims, όσο και στο διαζύγιο της.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν βέβαια τα έσοδα από το reality Keeping Up With the Kardashians, οι συνεργασίες της μέσα στο χρόνο και η συμφωνία της οικογένειας με το Hulu.

Σύμφωνα με ορισμένους η Kim είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος της οικογένειας, αν και oi γνώμες διίστανται.

Τον Μάρτιο του 2019 το περιοδικό Forbes υποστήριξε ότι η Kylie Jenner είναι δισεκατομμυριούχος και μάλιστα ήταν η νεότερη “αυτοδημιούργητη” δισεκατομμυριούχος χάρη στο Kylie Cosmetics που η αξία του υπολογιζόταν τότε στα 900 εκατομμύρια δολάρια. Τον Ιανουάριο του 2020, εκείνη πούλησε το 51% της εταιρίας της που την έφτασε στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο, το περιοδικό ανακάλεσε το status της κατηγορώντας την ομάδα της και την μητέρα της Kris Jenner για ψευδή στοιχεία. Η αξία της έφτανε μόνο τα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.