CELEBRITIES

Amanda Seyfried: Μιλάει ανοιχτά για τις κρίσεις άγχους και πανικού που βιώνει


The Jennettes

12 Απριλίου 2021

Amanda Seyfried: Μιλάει ανοιχτά για τις κρίσεις άγχους και πανικού που βιώνει

Η Amanda Seyfried έχει εξελιχθεί πολύ, υποκριτικά από τότε που έπαιζε μία «Plastic» στην all time classic εφηβική ταινία «Mean Girls». Πλέον έχει κλείσει σχεδόν δύο δεκαετίες στο Hollywood και την μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο, η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε πρόσφατα ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κρίσεις άγχους και πανικού και αισθάνεται σαν να βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα: ζωή ή θάνατος. Τουλάχιστον έτσι είπε στην Willie Geist στο επεισόδιο της Κυριακής του «The Today Show».

«Έτσι είναι στα αλήθεια μία κρίση πανικού. Το σώμα σου μπαίνει σε μάχη ή πτήση. Η ενδορφίνη χτυπάει κόκκινο και η κατάσταση, στην οποία βρίσκεσαι μετά την κρίση είναι εξαιρετική. Απλά αισθάνεσαι τόσο ανακουφισμένη και το σώμα σου ανακάμπτει κατά κάποιο τρόπο. Είναι τόσο περίεργο γιατί είναι φυσιολογικό, αλλά ξεκινά από το μυαλό σου».

Η ηθοποιός είπε επίσης ότι δυσκολεύεται να πείσει τους ανθρώπους ότι είναι «φυσιολογική», προσθέτοντας: «Δεν έχω κάποιον να με ξυπνάει με πρωινό στο κρεβάτι, και δεν είμαι τρελή. Και κάθε φορά που συναντώ κάποιον νέο, είμαι τόσο απελπισμένη να του δείξω ότι μπορεί να μου μιλήσει. Θέλω να συνδέομαι όπως όλοι οι άλλοι, γιατί είμαι όπως όλοι οι άλλοι».

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, το 7 μηνών αγοράκι της Seyfried έκανε ένα αξιολάτρευτο cameo. Η ίδια είπε ότι τώρα πρέπει να συμπιέσει όσο περισσότερη δουλειά μπορεί, όπως το να κάνει συνεντεύξεις από το σπίτι, προσθέτοντας όμως ότι τα οφέλη ξεπερνούν τα πάντα. 

Η πρωταγωνίστρια του «Mank» παντρεύτηκε με τον συμπρωταγωνιστή της στο «The Last Word», Thomas Sadoski, τον Μάρτιο του 2017 και μοιράζονται επίσης την 4χρονη κόρη τους, Nina. Η οικογένεια ζει σε ένα αγρόκτημα στο Catskills της Νέας Υόρκης, όπου η μαμά της Seyfried βοηθάει στην ανατροφή των παιδιών και μαζεύουν ζώα αγροκτήματος.

«Ήταν πολύ συνειδητό το να μείνουμε μακριά από το Hollywood. Πάντα ήθελα να ζήσω σε ένα αγρόκτημα. Απλώς πρέπει να νιώθω γειωμένη κάπου που μπορώ να εμπιστευτώ ότι θα είναι για πάντα εκεί».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι κοιμόταν όταν η μαμά της, της είπε για την πρώτη υποψηφιότητα της για Όσκαρ. Πρόσφατα έλαβε μία υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου, ως Marion Davies στην ταινία «Mank» του David Fincher.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι μια αναγνώριση, είναι ένα επίτευγμα που πραγματικά δεν περίμενα», δήλωσε η Amanda Seyfried.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.