CELEBRITIES

«Bridgerton»: Το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς για 3η και 4η σεζόν


The Jennettes

14 Απριλίου 2021

Bridgerton

Το Netflix έχει υπογράψει για άλλες δύο σεζόν της δημοφιλούς σειράς εποχής «Bridgerton». Με την παραγωγή του 2ου κύκλου να βρίσκεται σε εξέλιξη, το Netflix εξέπληξε τους φανατικούς της σειράς, αποκαλύπτοντας ότι θα επιστρέψει στον κόσμο των μυθιστορημάτων της Julia Quinn για μια 3η αλλά και 4η σεζόν.

Σύμφωνα με την παράδοση του Bridgerton, η Lady Whistledown είχε τον δικό της λόγο για την ανανέωση. «Αυτή η συγγραφέας θα πρέπει να αγοράσει περισσότερο μελάνι», είπε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ο οποίος έχει τη φωνή της Julie Andrews και ενσαρκώνεται από την Nicola Coughlan ως Penelope Featherington. 

Σε μια δήλωση, η παραγωγός του «Bridgerton», Shonda Rhimes είπε: «Από την πρώτη φορά που διάβασα την απολαυστική σειρά της Julia Quinn, ήξερα ότι αυτές ήταν ιστορίες που θα γοητεύσουν το ακροατήριο. Αλλά η εξέλιξη αυτής της προσαρμογής δεν θα ήταν επιτυχής χωρίς τις πολλές σημαντικές συνεισφορές ολόκληρης της ομάδας παραγωγής. Αυτές οι δύο σεζόν είναι μια ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στη δουλειά μας και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων που έχω συνεργάτες τόσο συνεργατικούς και δημιουργικούς όσο το Netflix. Ο Betsy και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να φέρνουμε τον κόσμο του «Bridgerton» σε ένα παγκόσμιο κοινό».

jenny.gr

Η Bela Bajaria, αντιπρόσωπος της πλατφόρμας του Netflix πρόσθεσε: «Το «Bridgerton» μάς έχει ενθουσιάσει. Η δημιουργική ομάδα, με επικεφαλής τη Shonda, γνώριζε το υλικό και έδωσε ένα όμορφο, συναισθηματικό, ρομαντικό δράμα για τα μέλη μας. Έχουν κάποια συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον και πιστεύουμε ότι το κοινό θα συνεχίσει να αγαπά αυτό το show. Σχεδιάζουμε να είμαστε στην ομάδα του «Bridgerton» για πολύ καιρό ακόμη».

Η 2η σεζόν θα ασχοληθεί με την αναζήτηση ενός κατάλληλου γάμου για τον μεγαλύτερο αδερφό Bridgerton, τον Anthony, που τον υποδύεται ο Jonathan Bailey, όπως και το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Bridgerton» της Quinn, «The Viscount Who Loved Me». Είναι λογικό ότι οι σεζόν 3 και 4 πρέπει να ακολουθήσουν έναν παρόμοιο ρυθμό αφήγησης ανά βιβλίο, με τους επόμενους δύο τίτλους στη σειρά των οκτώ μυθιστορημάτων της Quinn να είναι «An Offer from a Gentleman» και «Romancing Mister Bridgerton».

Αν και η ανανέωση για δύο ακόμα σεζόν δεν ήταν αναμενόμενη, δεν είναι παράξενη δεδομένης της επιτυχίας της 1ης σεζόν. Το δράμα εποχής έγινε η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix, αφού την παρακολούθησαν 82 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο και έκανε stars σχεδόν σε μια νύχτα όλους τους πρωταγωνιστές του. Η μόνη θλιβερή είδηση για τους θαυμαστές της 1ης σεζόν είναι ότι δεν θα επιστρέψει όλο το cast στους επερχόμενους κύκλους, ανάμεσά τους και ο Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τον κομψό Duke of Hastings Simon Bassett.

jenny.gr

Τα τελευταία λεπτά της 1ης  σεζόν μας έδωσαν ένα στοιχείο για την υπόθεση της επόμενης όταν ο Anthony αποκάλυψε στην Daphne και τον Simon τα σχέδιά του για την εύρεση και άμεση δήλωση των προθέσεων του στη νέα του υποκόμισσα  μετά το τέλος της σχέσης του με την τραγουδίστρια της όπερας Siena.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, η πρωταγωνίστρια του «Sex Education», Simone Ashley, θα εμφανιστεί ως το ρομαντικό ενδιαφέρον του Anthony, με το όνομα Kate Sharma. Η Kate είναι μία έξυπνη, δυναμική γυναίκα που πρόσφατα έφτασε στο Λονδίνο και δεν σηκώνει πολλά. Άλλη μία προσθήκη στο cast είναι η Charithra Chandran, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της Edwina , της νεότερης αδελφής της Sharma και ο Rupert Young, που παίζει τον Jack, το νεότερο μέλος των Ton, με σύνδεση με μία από τις πιο αξιοσημείωτες οικογένειές του και ένα μυστήριο με τους Bridgerton. Να σημειωθεί ότι ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε για τη σειρά και δεν είναι στα βιβλία.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.