Naomi Campell: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλα της στην Κένυα

The Jennettes
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Το εμβληματικό supermodel των 90s από την Βρετανία, μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλλα της στην Κένυα, η οποία βρίσκεται στην κατοχή της για πάνω από 20 χρόνια.

Η Naomi Campell, όταν δεν περπατούσε σε ένα από τα πιο iconic fashion shows του πλανήτη, θα βρισκόταν στην Κένυα και στο «ήσυχο μέρος» της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

Για το cover story του Architectural Digest, η Naomi Campell μας δίνει μια πλήρη ξενάγηση και εξηγεί για το πώς η ήσυχη κατοικία της για πάνω από 20 χρόνια είναι η «τέλεια απόδραση» από τις κατοικίες της στις πολυσύχναστες πόλεις του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

«Είναι ένα πολύ ήρεμο μέρος», δήλωσε η Campell, η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Μαλίντι στα μέσα της δεκαετίας του 1990. «Δεν θέλεις πραγματικά να είσαι στο τηλέφωνο. Δεν προσπαθείς να βρεις τηλεόραση. Απλά θέλεις να διαβάσεις και να είσαι με τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να έχεις τη σιωπή και τους γρύλους».

Η βίλα της Campbell έχει θέα στον Ινδικό Ωκεανό και διαθέτει πισίνα με θαλασσινό νερό που εκτείνεται σε εξωτερικούς χώρους από το κέντρο του καθιστικού.

Υπάρχουν επίσης θολωτές οροφές στα σαλόνια και πέργκολες με λινές κουρτίνες διάσπαρτες γύρω από την ιδιοκτησία, καθιστώντας το ιδανικό χώρο για περιστασιακές συγκεντρώσεις οικογένειας και φίλων.

Όμως, η προσωπική αγαπημένη πινελιά της Campbell στο σπίτι της είναι η αχυρένια στέγη makuti που είναι φτιαγμένη από λιαστά φύλλα καρύδας.

«Την έχουμε για τουλάχιστον 12 χρόνια, και εξακολουθεί να είναι σε καλή κατάσταση», δήλωσε για τη στέγη, που αποτελεί βασικό στοιχείο στην Ανατολική Αφρική. «Λόγω του αέρα, του ανέμου και του θαλασσινού αλατιού, τα πράγματα μπορούν να καταρρεύσουν πολύ γρήγορα εδώ, αλλά συγκρατείται τόσο καλά, και είναι σαν ένα έργο τέχνης από μόνη της».

Η Campbell είπε στο AD ότι πολλά από τα αξεσουάρ του σπιτιού - συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων φαναριών latika - προέρχονται από τα ταξίδια της σε όλη την Αφρική, συμπεριλαμβανομένου του Μαρόκου και της Αιγύπτου, ενώ το ξύλο αγοράστηκε στο ίδιο το Μαλίντι.

«Στην πραγματικότητα, κάναμε ένα εργαστήριο στο πίσω μέρος του σπιτιού», είπε ο Campbell.

Η Campbell έχει πολλές αναμνήσεις στην Κένυα, έχοντας περάσει χρόνια με εμπειρίες όπως να ζει με τη νομαδική φυλή Samburu και να απολαμβάνει καλοκαιρινές εκδρομές σαφάρι για να παρακολουθήσει την ετήσια Μεγάλη Μετανάστευση.

Το supermodel έχει ακόμη διοριστεί επίσημη πρέσβειρα τουρισμού στην Κένυα. Με τον κεντρικό της νέο ρόλο, σκοπεύει να κάνει τη διαφορά όχι μόνο στην Κένυα, αλλά και σε όλες τις 54 χώρες της Αφρικής.

«Αγαπώ όλη την αφρικανική ήπειρο, δεν υπάρχει μια χώρα που αγαπώ περισσότερο από μια άλλη, και θέλω αυτό να είναι ξεκάθαρο», είπε στο AD. «Κάθε μέρος στην Αφρική έχει κάτι μαγικό».

Δείτε ακόμη:

Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits