CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Έχει ακόμη συμπτώματα Covid-19 μετά από έναν χρόνο που βγήκε θετική


The Jennettes

16 Απριλίου 2021

Gwyneth Paltrow: Έχει ακόμη συμπτώματα Covid-19 μετά από έναν χρόνο που βγήκε θετική
H διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κάποια επίμονα συμπτώματα του κορωνοϊού, ύστερα από ένα χρόνο που βγήκε θετική.

H διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κάποια επίμονα συμπτώματα του κορωνοϊού, ύστερα από έναν χρόνο που βγήκε θετική.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με το Today και τη Savannah Guthrie, η Paltrow ενημέρωσε το κοινό σχετικά με τη διαδικασία ίασης.

Παρόλο που σημείωσε ότι «μερικές φορές τα συμπτώματα επανέρχονται λίγο», είπε πως πιστεύει ότι «γίνεται όλο και καλύτερα». «Ωστόσο, ήταν αρκετά τρελό», πρόσθεσε. «Ήταν αρκετά άγριο, δεν θα πω ψέματα».

Μία από τις «ευχάριστες στιγμές» ήταν ο χρόνος που πέρασε με τα παιδιά της - τον γιο Moses, 15, και την κόρη της Apple, 16 - καθώς και τον σύζυγο Brad Falchuk, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018.

«Ήταν καταπληκτικό. Παντρεύτηκα τον σωστό άνδρα», είπε. «Είναι ο καλύτερος και δεν υπήρχε κανένας καλύτερος να δεσμευτώ μαζί του».

Τον Φεβρουάριο, η ιδρύτρια της Goop μοιράστηκε ότι είχε COVID-19 από τους πρώτους celebrities και την άφησε με «λίγη κόπωση ενώ δεν σκεφτόταν καθαρά».

jenny.gr

Όσον αφορά το γιατί κράτησε την ασθένειά της κρυφή για μήνες, η Paltrow είπε ότι οφείλεται στην έλλειψη εξετάσεων.

«Το κατάλαβα τόσο νωρίς που δεν υπήρχαν διαθέσιμα τεστ COVID», είπε στο Hollywood Reporter τον περασμένο μήνα. «Δεν μπορούσαμε καν να εξεταστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και όταν μπορούσαμε να κάνουμε δοκιμές αντισωμάτων και όλα αυτά, υπήρχαν πολύ πιο σοβαρά, πιο σημαντικά πράγματα που συνέβαιναν στον κόσμο. Δεν ένιωσα πραγματικά ότι πρέπει να το αναφέρω, αλλά ήταν ενδιαφέρον».

Η Paltrow μίλησε επίσης ανοιχτά σχετικά με το ότι πήρε 6 κιλά πέρυσι. Τους τελευταίους μήνες, απείχε από ζάχαρη και αλκοόλ και στράφηκε σε διαλειμματική νηστεία για να την βοηθήσει στο ταξίδι της για απώλεια βάρους, λέγοντας τον Φεβρουάριο ότι είχε ήδη χάσει 5 κιλά.

«Εννέα μήνες σε καραντίνα με ζυμαρικά και κέικ και αλκοόλ επτά ημέρες την εβδομάδα πιθανώς δεν βοήθησε», είπε στην THR. «Έτσι, έχω δημιουργήσει μια πολύ καλή ρουτίνα υγιεινού φαγητού και απουσίας αλκοόλ εδώ και μερικούς μήνες».

Δείτε ακόμη:

Το πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.