CELEBRITIES

Justin Theroux: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς είναι οι σχέσεις του με την Jennifer Aniston μετά τον χωρισμό


The Jennettes

16 Απριλίου 2021

Justin Theroux: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς είναι οι σχέσεις του με την Jennifer Aniston μετά τον χωρισμό
Justin Theroux: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς είναι οι σχέσεις του με την Jennfer Aniston μετά τον χωρισμό

Ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston μπορεί να χώρισαν το 2017, αλλά όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός στο Esquire εξακολουθούν να έχουν επαφές και επικοινωνία.

Χαρακτηριστικά είπε: "Θα έλεγα ότι έχουμε μείνει φίλοι. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά ο ένας επικοινωνεί με τον άλλον. Είτε μέσω FaceTime, είτε με μηνύματα. Δεν είχαμε δραματικό χωρισμό και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Εκτιμώ τη φιλία της", δείχνοντας πως χώρισαν πολιτισμένα. 

jenny.gr


Μάλιστα, είπε τα καλύτερα για την πρώην αγαπημένη του: "Με κάνει να γελάω πολύ. Είναι ένα ξεκαρδιστικό άτομο. Αν δεν διατηρούσαμε επαφή, για μένα, θα ήταν μία απώλεια. Και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο νιώθει και εκείνη".

jenny.gr

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011 και αρραβωνιάστηκαν τον επόμενο χρόνο, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015, και το  2018 το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του. Μπορεί η είδηση να ξάφνιασε πολλούς αλλά εκείνοι έδειξαν με το πέρασμα του χρόνου ότι υπάρχει μεταξύ τους αλληλοσεβασμός και φιλική αγάπη.

Δείτε ακόμη: 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.