CELEBRITIES

Η Βασιλική Οικογένεια στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου


The Jennettes

17 Απριλίου 2021

κηδεία Φίλιππου
Μόνο η οικογένεια και στενοί φίλοι του εκλιπόντα μπόρεσαν να του πουν το τελευταίο αντίο και οι κάμερες ήταν εκεί για να τους απαθανατίσουν. 

Μόνο 30 άτομα μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, λόγω των περιορισμών της πανδημίας της Covid-19. Μόνο η οικογένεια και στενοί φίλοι του εκλιπόντα μπόρεσαν να του πουν το τελευταίο αντίο και οι κάμερες ήταν εκεί για να τους απαθανατίσουν. 

H Βασίλισσα ντυμένη στα μαύρα με ταγιέρ και φορώντας δύο μάσκες, παρακολούθησε μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας την τελετή. 

Ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας Harry μπορεί να μην περπάτησαν ο ένας δίπλα στον άλλο κατά την ακολουθία της σωρού αλλά κατά την αποχώρηση τους από τον ναό, μετά το τέλος της κηδείας εθεάθησαν να περπατούν δίπλα δίπλα και να συνομιλούν μεταξύ τους. Ίσως το ότι έχασαν τον παππού τους να τους φέρει πάλι κοντά. 

Η Kate Middleton καθόταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Βασιλικής οικογένειας, φορώντας μαύρο φόρεμα και βέλο. 

Ο Πρίγκιπας Κάρολος συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Camilla φαινόταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθ'όλη τη διάρκεια της τελετής.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.