CELEBRITIES

Madonna: «Ο έλεγχος της οπλοκατοχής είναι ο "νέος εμβολιασμός"»


The Jennettes

19 Απριλίου 2021

Madonna: «Ο έλεγχος της οπλοκατοχής είναι ο "νέος εμβολιασμός"»
Η Madonna έχει δηλώσει ότι ο έλεγχος της οπλοκατοχής είναι ο «νέος εμβολιασμός», υποστηρίζοντας ότι ο κανονισμός αυτός θα σώσει ζωές.

Η Madonna έχει δηλώσει ότι ο έλεγχος της οπλοκατοχής είναι ο «νέος εμβολιασμός», υποστηρίζοντας ότι ο κανονισμός αυτός θα σώσει ζωές.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τη δημιουργία φυλλαδίων με μηνύματα όπως το «Wake up America» και το «Gun control now». Στο κλιπ του Instagram φορούσε μπλε μπαλακλάβα σε στιλ Pussy Riot, ενώ φώναζε «Ξυπνήστε μ@#%&!», απαιτώντας από κάποιον να της δώσει την κόλλα. Ως soundtrack είχε το τραγούδι της: «God Control» του 2019, το οποίο αφορά τους μαζικούς πυροβολισμούς. Το βίντεο είχε τίτλο: «Υπάρχει ένας νέος εμβολιασμός! Ονομάζεται GUN CONTROL! Πρέπει να είναι υποχρεωτικό. Θα σώσει ζωές!».

Η Madonna προέτρεψε τους θαυμαστές να «ενωθούν μαζί της την επόμενη εβδομάδα». Τους προέτρεψε να μπουν στην ομάδα εκστρατείας «Everytown For Gun Safety», η οποία περιγράφεται ως «ένα κίνημα Αμερικανών που συνεργάζονται για τον τερματισμό της βίας των όπλων και την οικοδόμηση ασφαλέστερων κοινοτήτων».

Η παρέμβασή της έρχεται λίγο μετά τον πυροβολισμό του 13χρονου Adam Toledo από την αστυνομία στο Σικάγο, αφού εμφανίστηκε να ρίχνει το πιστόλι του και να σηκώνει τα χέρια του. Ο 20χρονος  Daunte Wright πυροβολήθηκε επίσης θανάσιμα από την αστυνομία κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου κυκλοφορίας.

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία στέκεται μπροστά από τις αφίσες, έγραψε: «Ο Adam Toledo ήταν 13 ετών, ο Daunte Wright ήταν 20 ετών. Οι αξιωματικοί που τους σκότωσαν, κατηγορούνται μόνο για ανθρωποκτονία. Αυτό είναι παραφροσύνη. Φρικιαστικό. Και όμως, έχει ομαλοποιηθεί στην κοινωνία μας. Ναι, οι άνθρωποι σκοτώνουν ανθρώπους, όχι τα όπλα. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι διαφωτισμένη και η κατοχή όπλων είναι πολύ εύκολη. Εάν ήταν παράνομο, κανείς δεν θα ένιωθε την ανάγκη να κατέχει ένα όπλο για να προστατευθεί από εκείνους που έχουν όπλα. Όσο για την αστυνομία που σκοτώνει αθώα παιδιά: πυροβολώντας, δολοφονώντας από ασφυξία και με βάναυσο τρόπο αθώους ανθρώπους... πρέπει να πάνε αμέσως στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους. Χωρίς δίκη, χωρίς διεφθαρμένο σύστημα δικαιοσύνης».

Η δίκη του πρώην αστυνομικού της Minneapolis, Derek Chauvin, βρίσκεται σε εξέλιξη για τον θάνατο του George Floyd, ο οποίος ήταν άοπλος όταν πέθανε αφού ο αστυνομικός κράτησε το ένα του γόνατο στον λαιμό του για εννέα λεπτά.

Πέρυσι, η Madonna κατηγορήθηκε από το Instagram αφού μοιράστηκε ένα βίντεο που ισχυρίστηκε ότι είχε ήδη βρεθεί ένα εμβόλιο για τον Covid-19, αλλά κρυβόταν για να «αφήσει τους πλούσιους να γίνουν πλουσιότεροι». Το Instagram θόλωσε το βίντεο με λεζάντα: «False Information». Το βίντεο διαγράφηκε αργότερα από το προφίλ Instagram της Madonna, αλλά όχι πριν οι οπαδοί διαμαρτυρηθούν για την απόφασή της να μοιραστεί την ανάρτηση. Ανάμεσά τους ήταν η ποπ σταρ Annie Lennox, η οποία σχολίασε: «Αυτό είναι απόλυτη τρέλα!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υποστηρίζετε αυτήν την επικίνδυνη ψευτοιατρική».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.