CELEBRITIES

H 63χρονη Sharon Stone μας υπενθυμίζει ποια έχει τα ωραιότερα πόδια του Hollywood στο νέο της εξώφυλλο


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

H 63χρονη Sharon Stone μας υπενθυμίζει ποια έχει τα ωραιότερα πόδια του Hollywood στο νέο της εξώφυλλο
H Sharon Stone ποζάρει για περιοδικό και εντυπωσιάζει με τα καλλίγραμμα πόδια της

Η Sharon Stone κοσμεί το εξώφυλλο του επερχόμενου τεύχους του Elle Spain, το οποίο είναι αφιερωμένο στο γυναικείο σώμα.

Η λαμπερή ηθοποιός, 63 ετών, δεν θα σταματήσει ποτέ να μας θυμίζει ποια έχει τα ωραιότερα πόδια του Hollywood καθώς ποζάρει σε μια καρέκλα - αναφορά στην εμβληματική σκηνή του Βασικού Ενστίκτου- φορώντας ένα πράσινο παλτό.

Η star παραμένει εντυπωσιακή στα 63 χρόνια, με καλίγραμμα πόδια που κόβουν την ανάσα. Το χαμόγελό της είναι όπως πάντα εκτυφλωτικό και η νεανική της όψη μάς κάνει να την θαυμάζουμε.

Το εξώφυλλο πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, με τίτλο «The Beauty Of Living Twice».

Πρόσφατα, η ηθοποιός, σόκαρε το κοινό καθώς μέσα από το νέο της βιβλίο αποκάλυψε ότι σε παιδική ηλικία, μαζί με την αδερφή της, Kelly, κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον παππού τους. Μάλιστα, η γιαγιά τους, «διευκόλυνε» τις αποτρόπαιες πράξεις του αρρωστημένου ηλικιωμένου, κλειδώνοντας τις εγγονές του στο δωμάτιο μαζί του.

Δείτε ακόμη:Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.