CELEBRITIES

Gigi Hadid: Η νέα ανοιξιάτικη φωτογραφία με την 7 μηνών κορούλα της


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

Gigi Hadid: Η νέα ανοιξιάτικη φωτογραφία με την 7 μηνών κορούλα της
Tο διάσημο μοντέλο ευχαριστιέται μερικές ανοιξιάτικες στιγμές με την 7 μηνών κόρη της, Khai και το δείχνει με μια τρυφερή selfie των δυο τους!

Tο διάσημο μοντέλο απολαμβάνει μερικές ανοιξιάτικες στιγμές με την 7 μηνών κόρη της, Khai και το δείχνει με μια τρυφερή selfie των δυο τους!

Η 25χρονη Gigi Hadid, μοιράστηκε μια συλλογή φωτογραφιών από το οικογενειακό αγρόκτημά της στην Πενσυλβανία στο Instagram και περιελάμβανε την 7 μηνών κόρη της, Khai.

jenny.gr

Η Gigi φωτογράφισε μια σειρά εικόνων που δείχνουν τα πολύχρωμα άνθη από όλη την ιδιοκτησία, καθώς και μια γλυκιά selfie μητέρας-κόρης, αλλά και μια εικόνα της μικρής Khai που προσπαθεί να αγγίξει μερικά λουλούδια.

«Άνοιξη στο αγρόκτημα! ☮️», έγραψε η Gigi στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Την Τρίτη το πρωί, η Gigi έδωσε στους followers της μια άλλη ματιά στην κόρη της, που ήταν ξαπλωμένη σε μια κουβέρτα, φορώντας μια κόκκινη μπλούζα Versace και μαύρες μπότες.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το μωρό μου γίνεται 7 μηνών αυτήν την εβδομάδα 🥺👼🏼🍰🌸», έγραψε η υπερήφανη μαμά στη συνοδευτική λεζάντα.

Η Gigi και ο φίλος της, Zayn Malik, καλωσόρισαν την Khai, το πρώτο τους παιδί, τον Σεπτέμβριο.

«Το να προσπαθήσω να εκφράσω πώς νιώθω αυτή τη στιγμή, θα ήταν αδύνατο», έγραψε ο Malik, 28 ετών, στο Twitter εκείνη την εποχή. «Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο, είναι πέρα από την κατανόησή μου. Ευγνώμων που την γνωρίζω, περήφανη που την αποκαλώ δική μου, και για τη ζωή που θα έχουμε μαζί x».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Τον περασμένο μήνα, η μαμά της Gigi, Yolanda Hadid είπε ότι η εγγονή της είναι «μεγάλη ευλογία» για την οικογένειά τους, η οποία περιλαμβάνει επίσης την κόρη, Bella Hadid και τον γιο του, Anwar Hadid.

«Το εκπληκτικό είναι ότι η μαμά μου πέθανε και η Gigi έμεινε έγκυος, ίσως δύο μήνες αργότερα», δήλωσε η Yolanda, 57 ετών, της οποίας η μαμά Ans van den Herik πέθανε τον Αύγουστο του 2019. «Δείχνει τον κύκλο της ζωής», είπε.

«Χάσαμε κάποιον τόσο ξεχωριστό για την οικογένεια, και έχουμε έναν νέο μικρό άγγελο, οπότε αυτό ήταν μια μεγάλη ευλογία, σίγουρα», όπως πρόσθεσε.

Πηγή φωτογραφίας: @gigihadid/instagram

Δείτε ακόμη:

Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS