CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη επίσημη δήλωσή της μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη επίσημη δήλωσή της μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη της επίσημη δήλωση μετά τον θάνατο του επί 73 χρόνια συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου ανήμερα των γενεθλίων της. Ο βρετανικός λαός περίμενε την πρώτη αντίδρασή της και αυτή έγινε μέσα από τα social media του Παλατιού.

Στη δήλωσή της λοιπόν, η Βασίλισσα αναφέρει:

«Με την ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα, έλαβα πολλά μηνύματα ευχών, τα οποία εκτιμώ πολύ. Ενώ ως οικογένεια βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης θλίψης, ήταν μια παρηγοριά για όλους μας να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα, για τον σύζυγό μου, από εκείνα που γίνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία (μέχρι) και σε όλο τον κόσμο. 

Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την στήριξη και την καλοσύνη, που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες.

Έχουμε συγκινηθεί βαθιά και συνεχώς μας υπενθυμίζετε ότι ο Φίλιππος είχε εξαιρετικό αντίκτυπο σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του τη ζωή».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.