CELEBRITIES

Gal Gadot: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει


The Jennettes

23 Απριλίου 2021

Gal Gadot: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει
Η διάσημη ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδάκι και αποκάλυψε το φύλο του, ενώ δήλωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της «παραμένουν σε αυτά που γνωρίζουν».

Η διάσημη ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδάκι και αποκάλυψε το φύλο του, ενώ δήλωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της «παραμένουν σε αυτά που γνωρίζουν».

Η Gal Gadot αποκάλυψε το φύλο του 3ου της μωρού και είναι ένα κοριτσάκι!

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εμφάνισής της στο Live with Kelly και Ryan την Πέμπτη, η ηθοποιός, 35 ετών, μοιράστηκε ότι περιμένει ακόμη μια κόρη. 

«Είναι το κοριτσάκι νούμερο 3. Ναι, παραμένουμε σε αυτό που ξέρουμε», αστειεύτηκε η πρωταγωνίστρια του Wonder Woman συζητώντας με τους παρουσιαστές Kelly Ripa και Ryan Seacrest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Τον Μάρτιο, η Gadot ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια οικογενειακή selfie με τον σύζυγό της Jaron Varsano, τον οποίο παντρεύτηκε το 2008, και τις κόρες τους, Alma, 9 και την 3 ετών Maya. «Ξανά τα ίδια», είχε γράψει η Gadot στην λεζάντα της ομαδικής φωτογραφίας.

Την Πέμπτη, η Gadot είπε στην εκπομπή ότι θα φροντίσει να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ύπνου για το τρίτο παιδί της.

«Με την Alma, την πρώτη μας, χάσαμε εντελώς ολόκληρη τη ρουτίνα ύπνου μας. Και όταν γεννήθηκε η Maya είπαμε "όχι ξανά". Έτσι, η Maya μπορεί να κοιμηθεί όλη τη νύχτα από τότε που ήταν πέντε μηνών, ενώ η Alma, που είναι στα 9, έρχεται ακόμη στο κρεβάτι μας», είπε η ηθοποιός.

Η Gadot συνέχισε, «Νομίζω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, θα την εκπαιδεύσουμε και θα φροντίσουμε να αγαπά και να απολαμβάνει τον ύπνο. Νιώθω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος του να είσαι γονιός: Η έλλειψη ύπνου και η κόπωση όλη την ώρα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Στη συνέντευξή της, η Gadot είπε επίσης ότι γίνεται πιο συναισθηματική κατά την εγκυμοσύνη.

«Οι ορμόνες είναι υποτιμημένες. Μπορώ να κλάψω και με διαφημίσεις που βλέπω. Μπορώ να κλάψω από μια σκέψη που διασχίζει το μυαλό μου. Μπορώ να κλάψω από ένα καλό τραγούδι. Είμαι κλαψιάρα αυτή τη στιγμή. Και συνήθως δεν είμαι έτσι! Γι' αυτό είναι τόσο περίεργο», είπε.

Δείτε ακόμη:

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Gal Gadot

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS