ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Gigi Hadid: Έγινε πιο ξανθιά από ποτέ και είναι αγνώριστη


Ελένη Τσούτση

22 Απριλίου 2021

Gigi Hadid: Έγινε πιο ξανθιά από ποτέ και είναι αγνώριστη
Gigi Hadid: Έγινε πιο ξανθά από ποτέ και είναι αγνώριστη

Η Gigi Hadid γέννησε την κορούλα της πριν σχεδόν επτά μήνες και η αλήθεια είναι ότι έλειψε πολύ στον κόσμο της μόδας. Η επιστροφή της έγινε έτσι όπως της αρμόζει, και η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή. Μάλιστα, η πρώτη της εμφάνιση ήταν με κόκκινα μαλλιά και πραγματικά το νέο της hair look αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους fans της!

Μετά το εντυπωσιακό κόκκινο, το top model θέλησε να δοκιμάσει την πιο ξανθιά απόχρωση που την έχουμε δει, και μαντέψτε της ταιριάζει μοναδικά και την κάνει να μοιάζει σαν έφηβη. Ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα story και έγραψε:

"Το διασκεδάζουμε” για να μας δείξει το φρέσκο look στα μαλλιά της! Μπορεί να δοκίμαζε και περούκα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι το ξανθό είναι το ιδανικό χρώμα για εκείνη.

Εμείς λατρέψαμε αυτή την εκδοχή της και μάλιστα μας χάρισε έμπνευση για την επόμενη αλλαγή (μην ξεχνάτε, το καλοκαίρι πλησιάζει...)  Εσείς, τι λέτε;

jenny.gr
Gigi Hadi με Atelier Versace

Δείτε ακόμη:

Φούξια κραγιόν για ξανθές

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.