CELEBRITIES

Pizza, burger ή Όσκαρ; Όλες οι φορές που οι διάσημοι στα βραβεία σταμάτησαν τα πάντα για ένα ...βρώμικο


The Jennettes

23 Απριλίου 2021

Pizza, burger ή Όσκαρ; Όλες οι φορές που οι διάσημοι στα βραβεία σταμάτησαν τα πάντα για ένα ...βρώμικο
Όταν οι ηθοποιοί στα βραβεία Oscars αφήνουν τα πάντα για το φαγητό

Λίγες μέρες πριν την 93η απονομή των βραβείων Oscars, οι αναδρομές και throwbacks στις προηγούμενες τελετές είναι πολλές. Πολλές όπως και οι ιστορικές στιγμές που μας έχουν χαρίσει τα κορυφαία βραβεία της Ακαδημίας.

Λαμπερές εμφανίσεις και παρουσίες, συγκινητικές ομιλίες και αφιερώματα, γέλιο, ευτράπελα, είναι μόνο μερικά από αυτά που δεν θα ξεχάσουμε.

Ακόμα όμως και οι πιο διάσημοι stars το Hollywood χρειάζονται ένα διάλειμμα για φαγητό. Και βέβαια εννοούμε junk food.

Έτσι όταν αποφασίζουν να παραγγείλουν πίτσα από το αγαπημένο στέκι, την αλυσίδα In-N-Out, στο Dolby Theatre είναι απολαυστικοί. 

Από την Ellen DeGeneres που εξέπληξε το κοινό με delivery pizza μέχρι τα στιγμιότυπα που δείχνουν τους νικητές να το γιορτάζουν με ένα burger το φαγητό έχει την δική του ξεχωριστή θέση στα Oscars. Και όχι, δεν είναι γκουρμέ, είναι βρώμικο!

Ο Joaquin Phoenix και η σύντροφός του Rooney Mara έσπευσαν να κλείσουν τη βραδιά των Oscar το 2020 – όπου ο πρώτος βραβεύτηκε για τον ρόλο του στο Joker – με vegan burgers από το Monty’s Good Burger.

oscars-burgers

Ο Jimmy Kimmel έχει μοιράσει αρκετές φορές μικρότερα snacks στο κοινό, με βοηθούς τις Gal Gadot και Armie Hammer, οι οποίες βρέθηκαν να κρατούν δίσκους με ζαχαρωτά, σάντουιτς και hot dogs. Ο Kimmel στην τελετή των Oscar το 2018, είχε κουτιά γεμάτα με chips, gummy bears και Listerine strips, τα οποία συνόδευε ένα σημείωμα που έγραφε: «Παρακαλώ, μην τα πετάξετε σε μένα». Το 2017, ο ίδιος είχε προσφέρει μπισκότα και ντόνατς.

Στην τελετή απονομής το 2016, ο Chris Rock ανέβηκε στη σκηνή για να πουλήσει μπισκότα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα της κόρης του. Και ναι, ο Leonardo DiCaprio αγόρασε!

Το 2014, η Ellen DeGeneres κέρασε πίτσα τους Julia Roberts, Meryl Streep, Brad Pitt και Jennifer Lawrence και οι φωτογραφίες έγιναν το απόλυτο viral.

jenny.gr
jenny.gr

 Δείτε ακόμη:Oscars Most Iconic Looks 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.