CELEBRITIES

Oscars 2021: Η Halle Berry εμφανίστηκε με νέο εντυπωσιακό hair look


The Jennettes

26 Απριλίου 2021

Oscars 2021: Η Halle Berry εμφανίστηκε με νέο εντυπωσιακό hair look

Mια απονομή βραβείων μπορεί να αποτελέσει ιδανική ευκαιρία και χώρο για να αναδείξει ένα ολοκαίνουργιο hair look. Eιδικά για την Halle Berry, η οποία δεν είναι πρωτάρα σε αυτό. Η σταρ εντυπωσίασε το 2002 όταν έλαβε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού (η Berry παραμένει η μόνη μαύρη ηθοποιός που έχει κερδίσει το βραβείο) και εμφανίστηκε με το πιο stylish pixie.

Φαίνεται ότι τo κόκκινo χαλί των Oscars ήταν πάντα καλή αφορμή για μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της. H Berry έδωσε το παρών στην αποψινή απονομή με ένα φρέσκο, ασύμμετρο bob A-line με baby bangs, που συζητήθηκε.

jenny.gr

Vintage Gucci, Vestiaire Collective

Το παιχνιδιάρικο γεωμετρικό κούρεμα της έκανε αντίθεση με το ρομαντικό gown σε βιολετί απόχρωση από τους Dolce & Gabbana δημιουργώντας μια απρόσμενη και ισορροπημένη στιγμή. Το λαμπερό δέρμα και οι πινελιές του ροζ μακιγιάζ εξασφάλισαν μια ρομαντική αίσθηση, αλλά για την Berry, το πιο δυνατό σημείο τoυ look ήταν σίγουρα τα μαλλιά της.

 Και μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε και να την έκαναν meme, όμως είναι στο στιλ της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.