CELEBRITIES

“Da Butt”: Ο ασύλληπτος χορός της Glenn Close είναι το απόλυτο viral των Oscars


The Jennettes

26 Απριλίου 2021

“Da Butt”: Ο ασύλληπτος χορός της Glenn Close είναι το απόλυτο viral των Oscars
H Glenn Close χορεύει ξέφρενα στα Oscars 2021 και γίνεται viral

Η προϋπόθεση για ένα διάλειμμα στα Oscars 2021 ήταν να είναι διασκεδαστικό. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από ένα παιχνίδι; Ή ακόμα καλύτερο ένα παιχνίδι με μουσική και χορό;

Oι όροι του παιχνιδιού στην χθεσινή απονομή ήταν απλοί. Aπό τα ηχεία ακουγόταν ένα τραγούδι και καθε φορά ένας διαφορετικός σταρ έπρεπε να μαντέψει αν η μελωδία ήταν ποτέ υποψήφια ή κέρδισε ένα Oscar.

Το παιχνίδι, διεύθυνε ο ηθοποιός του "Judas and the Black Messiah", Lil Rel Howery. Στο τέλος της ζωντανής εκπομπής των Oscars, ήταν η σειρά των Andra Day, Daniel Kaluuya και Glenn Close να παίξουν, με την τελευταία να καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.

«Ο Spike Lee είχε γράψει το τραγούδι Da Butt για την ταινία του 1988 School Daze, αλλά «οι φίλοι μου στα Όσκαρ το έχασαν», είπε η 74χρονη Glenn Close, η οποία λικνίστηκε έντονα στο ρυθμό του κομμάτιού, κουνώντας τους γοφούς της σαν να έκανε twerking.

H διάσημη σταρ φάνηκε να διασκεδάζει πολύ και μας παρέσυρε και εμάς με τον ξέφρενο χορό της. Φυσικά σήμερα είναι από τις πιο viral στιγμές των φετινών, και όχι μόνο Oscars.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.