CELEBRITIES

Elizabeth Hurley: Αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός ποζάροντας με το μαγιό της


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Elizabeth Hurley: Αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός ποζάροντας με το μαγιό της

Η Elizabeth Hurley ανήκει στη κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν ηλικία αφού συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε έννοια της ηλικίας με τις φωτογραφίες της στο Instagram. Για μία ακόμη φορά, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της που φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι, αναδεικνύει το γυμνασμένο της σώμα και φυσικά μας εντυπωσιάζει.

Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν στα comments το πόσο λαμπερή δείχνει, αλλά και την εντυπωσιακή της φιγούρα στα 55 της χρόνια. Το τιρκουάζ μαγιό, το οποίο φορά στη φωτογραφία, είναι από τη δική της συλλογή με beachwear "Elizabeth Hurley Beach" και της ταιριάζει μοναδικά. Ποζάρει λοιπόν χαλαρή στη σουίτα ενός resort στις Μαλδίβες και μοιράζεται τις όμορφες στιγμές με τους followers της.

Μάλιστα, η ηθοποιός επισκέφθηκε το εξωτικό νησί με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Γης για να συμμετάσχει σε μία εκστρατεία κατά της μόλυνσης των ωκεανών από πλαστικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σώμα της παραμένει ακαταμάχητο και η ίδια συχνά ανεβάζει τα μυστικά της γυμναστικής, αλλά και της διατροφής που ακολουθεί στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.