CELEBRITIES

Katie Holmes: O φωτογραφικός φακός την εντόπισε για ψώνια με την κόρη της στους δρόμους της Νέας Υόρκης


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Katie Holmes: O φωτογραφικός φακός την εντόπισε για ψώνια με την κόρη της στους δρόμους της Νέας Υόρκης
Katie Holmes: O φωτογραφικός φακός την εντόπισε με την κόρη της στους δρόμους της Νέας Υόρκης

H Katie Holmes και η Suri Cruise είναι από τα λίγα παραδείγματα μαμάς και κόρης από το Hollywood που είναι σχεδόν αχώριστες. Η Katie έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της 15χρονης κόρης της και φροντίζει να περνούν πολλές ώρες μαζί.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε να κάνουν τα ψώνια τους φορώντας φυσικά τις μάσκες προστασίας λόγω της πανδημίας.

Η Holmes διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού μετά τον χωρισμό της με τον Jamie Foxx, είναι και πάλι ερωτευμένη. Η γοητευτική ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 33χρονου Ιταλού σεφ, Emilio Vitolo και οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί αλλά πάντα η κόρη της όπως έχει δηλώσει αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη.

 

Έτσι, ο φακός εντόπισε εκείνη και την έφηβη Suri στους δρόμους της Νέας Υόρκης να απολαμβάνουν  τα ψώνια τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Katie ήταν casual ντυμένη με ένα χαλαρό τζιν όπως ακριβώς και η κόρη της που όσο μεγαλώνει είναι σαν δυο σταγόνες νερό με τη μαμά της.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.