CELEBRITIES

Kendall Jenner: Περπατά χέρι- χέρι με τον αγαπημένο της Devin Booker


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Kendall Jenner: Περπατά χέρι- χέρι με τον αγαπημένο της Devin Booker
Η Kendall Jenner σε ραντεβού με τον σύντροφό της Devin Booker

Η Kendall Jenner ήταν από καιρό εκείνη που κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, περισσότερο από τις υπόλοιπες Kardashian-Jenners. Μέχρι τώρα επέλεγε να διατηρεί  τις σχέσεις της όσο το δυνατόν μακριά από το προσκήνιο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά ο σύντροφός της, Devin Booker φαίνεται να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα της Jenner. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 25χρονο μοντέλο, αποκάλυψε την σχέση της με τον 24χρονο παίκτη των Phoenix Suns του NBA, με μια φωτογραφία των δυο τους, την οποία μοιράστηκε σε Instagram Stories.

Kendall Jenner | Επιβεβαίωσε τη σχέση της ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

 

Ούτε μια εβδομάδα αργότερα, η Jenner φωτογραφήθηκε να παρακολουθεί έναν αγώνα από τις κερκίδες. Όλα αυτά έναν χρόνο μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Πρόσφατα σε ένα teaser για τη νέα σεζόν του KUWTK, η Jenner μίλησε για την ελπίδα της να αποκτήσει παιδιά στο εγγύς μέλλον. Όπως δήλωσε στο Us Weekly: «Θέλω πολύ να κάνω παιδιά και γρήγορα».

 Το τελευταίο διάστημα κάνουν περισσότερες κοινές εμφανίσεις και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους είναι σοβαρή.

 Η star του Keeping Up with the Kardashians και ο μπασκετμπολίστας εντοπίστηκαν το Σάββατο το βράδυ να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης πιασμένοι χέρι-χέρι καθώς πήγαιναν στο Carbone για δείπνο.

Για τη βραδινή τους έξοδο, η Jenner, φορούσε δερμάτινο σύνολο σε tan απόχρωση ενώ ο Booker επέλεξε ένα γκρι πουκάμισο πάνω από ένα μαύρο μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι. 

jenny.gr
Splash News

Ποιος είναι όμως, ο Devin Booker που έκλεψε την καρδιά του supermodel;

Γεννημένος στο Γκραντ Ράπιντς, του Μίσιγκαν, ο Devin είναι γιος του Melvin Booker, πρώην παίκτη του ΝΒΑ. Από ότι φαίνεται, ο νεαρός Devin κληρονόμησε τόσο την αγάπη για το μπάσκετ όπως και το ταλέντο από τον πατέρα του. Όταν δεν παίζει ούτε ταξιδεύει με την ομάδα του τους Phoenix Suns,καταφέρνει να περνά περισσότερο χρόνο στο Los Angeles, όπου μένει μόνιμα η Kendall Jenner.

Δείτε ακόμη:13 διάσημoι guests στο Sex and the city που ίσως δεν είχες προσέξει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.