CELEBRITIES

Britney Spears: Για πρώτη φορά θα βρεθεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο


The Jennettes

28 Απριλίου 2021

Britney Spears: Για πρώτη φορά θα βρεθεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο
Η Britney Spears παίρνει την υπόθεση με τον πατέρα της στα χέρια της

Η Britney Spears θα απευθυνθεί προσωπικά στο δικαστήριο του Λος Άντζελες που ασχολείται με την υπόθεση της διαχείρισης της περιουσίας και καριέρας της από τον πατέρα της.  

Η 39χρονη Spears, είναι υπό επιτήρηση από το 2008, αλλά σπάνια συμμετέχει η ίδια σε ακροάσεις. Ο δικηγόρος της, είπε την Τρίτη ότι είχε ζητήσει να μιλήσει απευθείας στο δικαστήριο, ωστόσο δεν ανέφερε ποια ζητήματα πρόκειται να θέσει.

«Η πελάτης μου ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να μιλήσει απευθείας στο δικαστήριο», δήλωσε ο Τζούμιλ Ινγκάμ την Τρίτη. «Η πελάτης μου ζήτησε να γίνει το συντομότερο».

Ο δικαστής όρισε ακρόαση στις 23 Ιουνίου για να μιλήσει η διάσημη σταρ στο δικαστήριο. 

Η υπόθεση όπως είναι γνωστό , επικεντρώνεται στην κηδεμονία της Spears, μια νομική ρύθμιση που έχει δώσει στον πατέρα της, Jamie Spears, τον έλεγχο της περιουσίας της, της καριέρας της και άλλων πτυχών της προσωπικής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης, τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο Τζέιμι διορίστηκε επιτηρητής της κόρης του το 2008, όταν το pop είδωλο  νοσηλεύτηκε για ψυχιατρική θεραπεία εξαιτίας της μεγάλης έκθεσης στη δημοσιότητα.

Η Britney Spears κατέστησε σαφές πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της να εμπλέκεται στις υποθέσεις της.

Οι δικηγόροι της 39χρονης τραγουδίστριας πέρυσι υπέβαλαν αίτηση για απομάκρυνση του Jamie, υποστηρίζοντας στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι η Spears «φοβόταν τον πατέρα της» και ότι δεν θα συνέχιζε την καριέρα της για όσο εκείνος είχε τον έλεγχο.

Μια προηγούμενη προσπάθεια απομάκρυνσής του έγινε τον Αύγουστο του 2020. Η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ένα ντοκιμαντέρ τον Φεβρουάριο οδήγησε τους fans να δημιουργήσουν το κίνημα #FreeBritney.

Δείτε ακόμη: Τέχνη και πανδημία: 15 αναδημιουργίες κλασικών έργων τέχνης κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.