CELEBRITIES

Elliot Page: «Ήξερα 100% ότι ήμουν αγόρι από μικρό παιδί»


The Jennettes

29 Απριλίου 2021

Elliot Page
Ο Elliot Page λέει ότι ήξερε «100%» ότι ήταν αγόρι από μικρό παιδί. Ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη στον Thomas Page McBee για το Vanity Fair ότι ως μικρό παιδί, γνώριζε ότι ήταν αγόρι σε κάθε μικρή πτυχή της ζωής του.

Ο Elliot Page λέει ότι ήξερε «100%» ότι ήταν αγόρι από μικρό παιδί. Ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη στον Thomas Page McBee για το Vanity Fair ότι ως μικρό παιδί, γνώριζε ότι ήταν αγόρι σε κάθε μικρή πτυχή της ζωής του.

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και αυτό ήξερα ότι θα είμαι στο μέλλον. Απλά δεν μπορούσα να το καταλάβω όταν μου έλεγαν: «Όχι, δεν είσαι. Όχι, δεν μπορείς να είσαι έτσι όταν είσαι μεγαλύτερος». Τώρα επιτέλους επιστρέφω στον εαυτό μου, σε αυτό που νιώθω ότι είμαι. Είναι τόσο όμορφο και εξαιρετικό και υπάρχει και ένα μικρό αίσθημα πένθους κατά κάποιον τρόπο».

Ο Page είπε επίσης ότι ως παιδί, έγραφε ψεύτικες ερωτικές επιστολές και τις υπέγραφε ως  «Jason» και ότι επιτέλους τώρα νιώθει άνετα και παρόν.

Ο Page μοιράστηκε ότι είναι transgender άνδρας σε μια κινούμενη ανάρτηση στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβριο. Στην ανάρτηση, έγραψε ότι ένιωθε ότι είναι αξιοθαύμαστο να κυνηγήσει τον αυθεντικό του εαυτό και ευχαρίστησε τους trans ακτιβιστές που έχουν εργαστεί σκληρά για να κάνουν «αυτόν τον κόσμο ένα πιο συμπεριληπτικό και συμπονετικό μέρος.

«Η χαρά μου είναι αληθινή, αλλά είναι επίσης εύθραυστη. Η αλήθεια είναι, παρά το γεγονός ότι νιώθω βαθιά χαρούμενος αυτή τη στιγμή και γνωρίζοντας πόσα προνόμια έχω, φοβάμαι. Φοβάμαι την επεμβατικότητα, το μίσος, τα «αστεία» και τη βία. Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν προσπαθώ να εξαλείψω μια στιγμή που είναι χαρούμενη και πρέπει να γιορταστεί, αλλά θέλω να μιλήσω για την πλήρη εικόνα».

Τέσσερις μήνες μετά την ανάρτησή του στο Instagram, ο Page είπε στον McBee ότι απολαμβάνει που τώρα μπορεί απλά να είναι ο εαυτός του. «Τώρα μπορώ να καθίσω με τον εαυτό μου, να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι παραγωγικός και να είμαι δημιουργικός. Έχω τεράστια έκρηξη δημιουργικότητας και εργάζομαι τόσο πάνω σε σενάρια όσο και πάνω στη μουσική».

Μιλώντας για τους θετικούς τρόπους με τους οποίους η ζωή του άλλαξε τους τελευταίους μήνες, ο Page εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για έναν αριθμό anti-trans νόμων που εισήχθησαν από τους Ρεπουμπλικάνους νομοθέτες φέτος και που κυμαίνονται από τον περιορισμό των γιατρών στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε trans νέους μέχρι την απαγόρευση των trans παιδιών. από το να παίζουν ορισμένα αθλήματα.

«Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το μέρος στη ζωή μου και θέλω να χρησιμοποιήσω τη δύναμη που έχω για να βοηθήσω άλλους με όλους τους τρόπους που μπορώ. Ο λόγος που εσείς και εγώ έχουμε τα προνόμια που έχουμε είναι επειδή οι άνθρωποι έχουν θυσιάσει τόσα πολλά για τόσο, τόσο, τόσο καιρό και έχουν διακινδυνέψει τα πάντα».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.