CELEBRITIES

Patrick Dempsey: Δεν αποκλείει την επιστροφή του στη σειρά «Grey's Anatomy»


The Jennettes

29 Απριλίου 2021

Patrick Dempsey: Δεν αποκλείει την επιστροφή του στη σειρά «Grey's Anatomy»
Patrick Dempsey: Θέλει να επιστρέψει στο «Grey's Anatomy»

Ο αγαπημένος γνωστός πρωταγωνιστής από την σειρά Grey's Anatomy, Patrick Dempsey, που ξεχώρισε μέσα από το ρόλο του γιατρού Derek Shepherd μέχρι τον 11ο κύκλο, επέστρεψε για λίγο. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε κάποιες cameo εμφανίσεις στον τελευταίο κύκλο αλλά όπως δήλωσε δεν θέλει να πει οριστικό 'αντίο'. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, αποκάλυψε ότι στο τελευταίο επεισόδιο έπρεπε να γυρίσει μια φορτισμένη σκηνή και είπε χαρακτηριστικά:

 "Όλοι κλάψαμε στην αρχή και αγκαλιαστήκαμε. Ήταν μια αφορμή για εμάς να στείλουμε ένα μήνυμα για να φοράει ο κόσμος μάσκες και να προσέχει τον εαυτό του. Η Ellen και εγώ σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε για να υπάρξει κάποια επίδραση. Ήταν μια θετική πράξη που αντηχούσε σε περισσότερες θετικές πράξεις".

Αυτή η προσπάθεια έγινε με σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο να φοράνε μάσκα και να προστατεύονται από τον Covid-19.

Ο λατρεμένος Derek επέστρεψε για λίγα επεισόδια αλλά δεν αποκλείει την επιστροφή του στη σειρά για περισσότερα. "Ποιος ξέρει; Ποτέ μην λες ποτέ με αυτή τη σειρά” είπε και μας έκανε να περιμένουμε την επιστροφή του στην αγαπημένη σειρά!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.