CELEBRITIES

Britney Spears: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που μας θυμίζει καλοκαίρι


The Jennettes

11 Μαΐου 2021

Britney Spears: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που μας θυμίζει καλοκαίρι
Η Britney Spears μόλις έκανε μια μεγάλη καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Britney Spears μόλις έκανε μια μεγάλη καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Spears εμφανίστηκε με pastel ροζ μαλλιά στο Instagram, δημοσιεύοντας τρεις εικόνες που έδειχναν το νέο χρώμα των μαλλιών της, και φορώντας μια κολλητή ολόσωμη φόρμα με λεοπάρ μοτίβο.

Δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την αλλαγή, οπότε δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για προσωρινή κατάσταση ή κάτι πιο μόνιμο, αλλά τα μακριά, ξανθά μαλλιά της έχουν τμήματα ανοιχτού ροζ που πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Δεν είναι η μόνη διάσημη που ενδίδει στον «πειρασμό», αφού στο club με τα ροζ μαλλιά έχουν μπει ήδη η η Sarah Michelle Gellar, η Jennifer Love Hewitt και η Julianne Hough.

Η μικρή συλλογή φωτογραφιών περιλαμβάνει την Spears να ποζάρει με τα χέρια της σαν νύχια και ένα «άγριο» πρόσωπο, στη δεύτερη φαίνεται πιο ντροπαλή με τα δάχτυλά της στο στόμα και στην τρίτη καλύπτει το πρόσωπό της με τα χέρια της. Φυσικά, φορά το χαρακτηριστικό μαύρο eyeliner της σε όλες τις λήψεις.

«Η γατούλα δαγκώνει! Προσοχή, κυρίες και κύριοι!», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Το όνομα της Spears έχει συμπεριληφθεί στα πρωτοσέλιδα πρόσφατα για άλλους λόγους πέρα από τα pastel μαλλιά της, αφού είναι μπλεγμένη σε δύσκολες νομικές υποθέσεις και η ζωή της έχει βρεθεί στο προσκήνιο, εξαιτίας των τελευταίων ντοκιμαντέρ σχετικά με εκείνη.

Oι θαυμαστές έφτασαν γρήγορα στο συμπέρασμα ότι με τη λεζάντα, η τραγουδίστρια αναφερόταν στην επερχόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο, όπου η Spears αναμένεται να ζητήσει την απομάκρυνση του πατέρα της από την κηδεμονία της.

Η «πριγκίπισσα της ποπ» είχε τις οικονομικές της υποθέσεις και την προσωπική της ζωή υπό τον έλεγχο κηδεμόνα από το 2008, μετά από κατάρρευση.

Και μετά από χρόνια σιωπής, η τραγουδίστρια θα μιλήσει επιτέλους για την αμφιλεγόμενη νομική διάταξη τον Ιούνιο, αφού της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για το καθεστώς της κηδεμονίας.

Οι οπαδοί της, της σχολίασαν ότι «ανυπομονούν» να ακούσουν τι έχει να πει στις 23 Ιουνίου, που είναι το δικαστήριο και της στέλνουν ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης και αγάπης, κάθε φορά που η ίδια δημοσιεύει κάτι στα κοινωνικά μέσα.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται ότι η Spears θα εμφανιστεί ξανά στη σκηνή πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο, ο γιος της, Jayden, είπε ότι η μητέρα του δεν ενδιαφερόταν πλέον να τραγουδήσει.

«Στην πραγματικότητα, δεν την έχω δει να ασχολείται καθόλου με τη μουσική,», είπε. «Θυμάμαι μια φορά που τη ρώτησα: "Μαμά, τι συνέβη με τη μουσική σου;" Και είχε πει: "Δεν ξέρω γλυκέ μου, νομίζω ότι θα μπορούσα απλώς να σταματήσω εντελώς"».

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι το καρέ είναι το πιο chic κούρεμα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.