CELEBRITIES

Billie Eilish: Απάντησε στα επικριτικά σχόλια της Daily Mail που έκαναν λόγο για ξεπούλημα των αξιών της


The Jennettes

11 Μαΐου 2021

 Billie Eilish: Απάντησε στα επικριτικά σχόλια της Daily Mail που έκαναν λόγο για ξεπούλημα των αξιών της
Billie Eilish: Απάντησε στα επικριτικά σχόλια της Daily Mailπου που έκαναν λόγο για ξεπούλημα των αξιών της

Η Billie Eilish πρόσφατα έκανε μια φωτογράφιση στη βρετανική Vogue και πόζαρε πιο θηλυκή από ποτέ. Μπορεί η ταλαντούχα τραγουδίστρια να μας έχει συνηθίσει με φαρδιά ρούχα αλλά με την συγκεκριμένη φωτογράφιση έκανε την ανατροπή αλλά δέχθηκε πολλά σχόλια σχετικά με αυτήν της την κίνηση. 

Με ξανθά μαλλιά και sexy εσώρουχα, πόζαρε ως pin up girl και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν καυστικά σχόλια. Ανάμεσά τους και η Daily Mail που δημοσίευσε ένα άρθρο, σχολιάζοντας επικριτικά τη φωτογράφιση. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Eilish επέλεξε να δείξει το σώμα της ενώ στην πορεία της καριέρας της έκανε αγώνα για να μη φαίνεται, κάνοντας λόγο μάλιστα για ξεπούλημα των αξιών της.

“Απόδειξη ότι τα χρήματα μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις αρχές και να ξεπουλήσεις: η Billie Eilish σόκαρε τους θαυμαστές της, αλλάζοντας τα φαρδιά της ρούχα με εσώρουχα”.

Φυσικά, το άκρως σεξιστικό περιεχόμενο του άρθρου έκανε πολλούς να πάρουν θέση. Η Emily Clarkson δημιούργησε λοιπόν, ένα meme, το οποίο και αναδημοσίευσε η ίδια η Eilish. Όπως θα δείτε στην ανάρτηση, παρέφρασε τα όσα έγραφε το άρθρο της Daily Mail. 

"Απόδειξη ότι οι γυναίκες μπορούν να αλλάζουν γνώμη και να έχουν την αυτονομία του σώματός τους".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.