CELEBRITIES

Angelina Jolie: «Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό»


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

Angelina Jolie: «Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό»
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας με την E! σχετικά με τη νέα της ταινία «Those Who Wish Me Dead», η 45χρονη ηθοποιός αστειεύτηκε ότι «πιθανότατα έχει έναν πολύ μακρύ κατάλογο από καθοριστικούς παράγοντες» σε μια σχέση.

Η Angelina Jolie ξέρει τι ψάχνει - ή μάλλον, δεν ψάχνει - σε έναν πιθανό μελλοντικό σύντροφο.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας με την E! σχετικά με τη νέα της ταινία «Those Who Wish Me Dead», η 45χρονη ηθοποιός αστειεύτηκε ότι «πιθανότατα έχει έναν πολύ μακρύ κατάλογο από καθοριστικούς παράγοντες» σε μια σχέση που την κάνουν να λέει το «όχι».

«Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε η Jolie με γέλιο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία έχει δώσει στα παιδιά της την προτεραιότητά της από το 2016 όταν χώρισε από τον Brad Pitt, δήλωσε επίσης ότι αισθάνεται «πολύ τυχερή» για τα «έξι πολύ ικανά παιδιά» της: Τα 12 χρονών δίδυμα Knox και Vivienne, συν τις κόρες Shiloh, 14, και Zahara, 16, και οι γιοι Pax, 17 και Maddox, 19.

jenny.gr

«Συνέχεια σκέφτομαι ότι πρέπει να σιγουρευτώ πως είναι εντάξει. Σωματικά και ψυχικά», είπε.

Πράγματι, η Angelina Jolie έχει σίγουρα έναν άθραυστο δεσμό με τα παιδιά της. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα μικρά της, την έκαναν απίστευτα συναισθηματική την Ημέρα της Μητέρας, στις 9 Μαΐου. 

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός είπε ότι τα παιδιά της συνεργάζονται πολύ καλά όταν πρόκειται να της κάνουν έκπληξη την Ημέρα της Μητέρας, για κάτι που πάντα ανυπομονεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξη με το Entertainment Weekly, η Jolie μίλησε επίσης για τον λόγο που δεν έχει κάνει κάποια σκηνοθετική δουλειά από το 2017, στην ταινία First They Killed My Father.

jenny.gr

«Μου αρέσει η σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για λίγα χρόνια», όπως είπε. 

«Χρειάστηκε να κάνω πιο σύντομες δουλειές και να είμαι στο σπίτι περισσότερο, έτσι επέστρεψα, κάνοντας λιγότερους ρόλους».

Δείτε ακόμη: Όλες οι φορές που τα παιδιά της Angelina Jolie την υποστήριξαν δημοσίως

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.