CELEBRITIES

Alex Rodriguez: Eίναι ενοχλημένος από την συνάντηση της Jlo με τον Ben Affleck


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

Alex Rodriguez: Eίναι ενοχλημένος από την συνάντηση της Jlo με τον Ben Affleck

Όσο οι φήμες φουντούνουν περί επανασύνδεσης της Jennifer Lopez με τον πρώην της Ben Affleck, τόσο τα ξένα μέσα θέλουν να μάθουν τις πρώτες αντιδράσεις του Alex Rodriguez. Ο Alex Rodriguez λοιπόν, δεν είδε θετικά αυτή την εξέλιξη και δεν περίμενε καθόλου αυτή την έκβαση των πραγμάτων.

Τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι ο A-Rod βρίσκεται σε σοκ με τις ειδήσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τη J.Lo να έχει προχωρήσει τόσο γρήγορα στην προσωπική της ζωή. 

"Πίστευε αληθινά πως θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν και να τα ξαναβρούν. Ο ίδιος προσπαθεί να πλησιάσει τη Lopez με σκοπό να συναντηθούν, όμως εκείνη είναι πολύ απότομη μαζί του", τονίζει πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της Jlo.

O πρώην πρωταθλητής επικοινώνησε μαζί της για να της εκφράσει τη δυσαρέσκειά του αλλά, όπως φαίνεται, ο χωρισμός είναι οριστικός. Για εκείνη, η σχέση της με τον A-Rod έχει τελειώσει και θέλει να προχωρήσει στη ζωή της, κάνοντας το επόμενο βήμα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.