CELEBRITIES

Ashley Graham: «Η αποτρίχωση του σώματος είναι θέμα προσωπικής προτίμησης»


The Jennettes

14 Μαΐου 2021

Ashley Graham: «Η αποτρίχωση του σώματος είναι θέμα προσωπικής προτίμησης»
Είτε γιορτάζει τις ραγάδες της, είτε επιδεικνύει τις πανέμορφες καμπύλες της είτε αγκαλιάζει τις τρίχες στο σώμα της , η Ashley Graham είναι πάντα ειλικρινής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Είτε γιορτάζει τις ραγάδες της, είτε επιδεικνύει τις πανέμορφες καμπύλες της, είτε αγκαλιάζει την τριχοφυΐα στο σώμα της, η Ashley Graham είναι πάντα ειλικρινής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τώρα, το 33χρονο supermodel δείχνει περήφανα τις τρίχες στη μασχάλη της και μιλά για την πεποίθησή της ότι η αποτρίχωση του σώματος είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συνεργασία της με την εταιρεία Flamingo και η κυκλοφορία δύο σετ αποτρίχωσης περιορισμένης έκδοσης, το «Ashley Graham Shave Set» και το «Ashley Graham Body Wax Kit».

«Η φιλοσοφία μου ήταν πάντα: ξύρισε ό, τι θέλεις, βγάλε με κερί ό, τι θέλεις, άφησε επάνω σου ό, τι θέλεις, κάνε ό, τι είναι καλύτερο για σένα», είπε η Graham σε μια δήλωση στον ιστότοπο της εταιρείας προσωπικής φροντίδας.

Σύμφωνα με το «the catwalker», η καμπάνια άντλησε έμπνευση από το viral στιγμιότυπο τoυ μοντέλου με αξύριστες τις μασχάλες της.

«Θυμάστε όταν δεν ξύριζα τις μασχάλες μου κατά τη διάρκεια της καραντίνας και οι άνθρωποι θύμωσαν υπερβολικά με αυτό; Λοιπόν, μαντέψτε τι ;! Έφτιαξα το δικό μου ξυραφάκι», έγραψε η Graham στο Instagram της την Τετάρτη.

«Χρησιμοποιώ προσωπικά το ξυραφάκι Flamingo όταν αποφασίζω να ξυρίσω τις μασχάλες μου, να καθαρίσω τη γραμμή του μπικίνι μου ή (όταν αισθάνομαι πολύ fancy), θέλω να ξυρίσω τα πόδια μου. [Αγαπώ] ότι ανεξάρτητα από το αν ξυρίζεστε ή κάνετε κερί, (ή αφήνετε τις τρίχες σας να μεγαλώνουν κάθε τόσο), έχουν ΕΠΙΛΟΓΕΣ».

Το σετ ξυρίσματος της Graham έρχεται με ένα λαμπερό κόκκινο ξυράφι, ένα γάντι απολέπισης, έναν αφρό ξυρίσματος, μία λοσιόν, μία βάση για το ντους και μία θήκη, ενώ το σετ με το κερί περιλαμβάνει μεγάλες και μεσαίες λωρίδες κεριού, πανάκια για μετά το κερί και ένα φυλλάδιο οδηγιών "Wax With Ashley».

Η star δεν είναι η μόνη που εργάζεται για την κανονικοποιήση των τριχών του σώματος. Η pop star, Julia Michaels, είπε πρόσφατα ότι ένιωσε την κίνηση να βγάλει το ξυράφι από τη ζωή της «εξαιρετικά απελευθερωτική», ενώ η Emily Ratajkowski, η Halsey και η Lourdes Leon έχουν παραλείψει το ξύρισμα στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.