CELEBRITIES

Friends: Το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου reunion μόλις κυκλοφόρησε


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Friends: Το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου reunion μόλις κυκλοφόρησε
Το HBO Max παρουσίασε το επίσημο πλήρες trailer για την επερχόμενη επανένωση των αγαπημένων Friends και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχουμε πολλά χαρτομάντηλα δίπλα μας!

Το HBO Max παρουσίασε το επίσημο πλήρες trailer για την επερχόμενη επανένωση των αγαπημένων Friends και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχουμε πολλά χαρτομάντηλα δίπλα μας!

Οι Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Matthew Perry, τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια», φαίνονται όλοι στο βίντεο να επιστρέφουν στο αρχικό σετ της κωμωδίας μετά από 17 χρόνια, στο Burbank της Καλιφόρνια.

Και οι έξι ηθοποιοί εμφανίζονται επίσης στο σετ του εμβληματικού διαμερίσματος της Monica παίζοντας ένα παιχνίδι trivia, με τον Schwimmer να κάνει τις ερωτήσεις. Η σκηνή θυμίζει ένα στιγμιότυπο από την τέταρτη σεζόν της σειράς στην οποία η Monica, η Rachel, ο Joey και ο Chandler έπαιξαν ένα επιτραπέζιο με ερωτήσεις για να αποφασίσουν ποιος θα ζούσε στο σπίτι της Monica.

Οι ηθοποιοί, όπως φαίνεται, θα θυμηθούν τα παλιά, θα κλάψουν, θα γελάσουν και θα μας χαρίσουν και εμάς για μια τελευταία φορά, απίστευτες στιγμές!

Ο James Corden, ένας από τους φιλοξενούμενους αστέρες που θα συμμετέχουν στη συνάντηση, ακούγεται επίσης να ρωτάει το καστ ένα από τα πιο αμφισβητούμενα ερωτήματα στην ιστορία της κωμωδίας: «Ήταν ο Ross και η Rachel σε διάλειμμα;».

Ενώ οι ηθοποιοί δεν υποδύονται τον χαρακτήρα τους για την επανένωση, εμφανίζονται στο trailer καθισμένοι στο τραπέζι, επανεξετάζοντας μερικές από τις ατάκες τους στην σειρά.

Το trailer τελειώνει με την Aniston να λέει στο υπόλοιπο καστ ότι τους αγαπά καθώς αγκαλιάζονται. Μιλώντας στο περιοδικό People πριν από την εκπομπή, το καστ συζήτησε τι πίστευε ότι θα έκαναν οι χαρακτήρες τους τώρα.

Η Aniston, η οποία υποδύθηκε τη Rachel Green, είπε ότι ένιωσε το reunion «σαν μια οικογένεια» και για την Rachel, είπε: «Θα ήθελα να ξεκινήσει ίσως μια δική της σειρά ρούχων».

Η Cox είπε: «Η Monica θα ήταν εντελώς ανταγωνιστική με τις άλλες μητέρες και θα προσπαθούσε να τις ξεπεράσει. Είτε πρόκειται για διαγωνισμό μαγειρικής στο σχολείο ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν τόσο ενοχλητική».

jenny.gr

Η Kudrow πιστεύει ότι η Phoebe «ζει στο Κονέκτικατ με τον Mike και τα παιδιά τους και είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα τέχνης για το σχολείο. Και σίγουρα τα παιδιά της είναι διαφορετικά όπως και εκείνη».

Ο Perry πιστεύει ότι ο χαρακτήρας του Chandler Bing «θα ήταν υπέροχος πατέρας και ένας θαυμάσιος συγγραφέας κωμωδίας», ενώ ο LeBlanc είπε ότι ο Joey Tribbiani «θα είχε ανοίξει μια αλυσίδα εστιατορίων σάντουιτς».

Ο Schwimmer είπε ότι ο Ross «θα είχε επενδύσει στο κατάστημα σάντουιτς του Joey και ότι έχει σίγουρα ξοδέψει πολλά λεφτά από την αποταμίευση για τα παιδιά του».

Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις 27 Μαΐου.

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.