CELEBRITIES

Jennifer Love Hewitt: Έγκυος στο τρίτο της παιδί


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Jennifer Love Hewitt: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
Η ηθοποιός Jennifer Love Hewitt ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η ηθοποιός Jennifer Love Hewitt ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η ηθοποιός του «9-1-1», είναι επίσης μαμά του Atticus James, 5 ετών, και της Autumn James, 7 ετών, με τον σύζυγό της Brian Hallisay.

«Ω μωρό μου! Έχουμε ένα άλλο στο δρόμο. Τόσο ενθουσιασμένη που μοιράστηκα τελικά αυτά τα νέα με όλους», έγραψε η Hewitt στο Instagram, ενώ ανέφερε στο περιοδικό People ότι τα νέα είναι ένα δώρο.

«Ήμασταν πάντα ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κάνουμε ένα τρίτο παιδί, αλλά σίγουρα δεν πίστευα ότι θα ήταν σε αυτήν την τρελή χρονιά», δήλωσε η Hewitt στη δημοσίευση. 

«Νιώθω ότι καταφέραμε να μεγαλώσουμε μέχρι τώρα δύο πραγματικά ξεχωριστά παιδιά που θα είναι σπουδαία πρότυπα. Αυτό ήταν ένα τόσο ευχάριστο, όμορφο, εκπληκτικό δώρο αυτή τη στιγμή, για να μπορέσουμε να κάνουμε όλα αυτά ξανά με ένα άλλο μικρό ανθρωπάκι».

Η Hewitt πρόσθεσε ότι ο Hallisay, τον οποίο παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2013, θα είναι στο δωμάτιο τοκετού.

«Το μόνο πράγμα σχετικά με αυτόν και την γέννα που με κάνει πραγματικά να γελάω είναι ότι τρώει πολλά σνακ. Συνήθως στην τσάντα του νοσοκομείου μου υπάρχει μια φορεσιά για μένα και μια για το μωρό και στη συνέχεια σνακ για τον Brian!», είπε στη δημοσίευση.

Η ηθοποιός λέει ότι αυτό το μωρό πιθανότατα θα είναι το τελευταίο της. «Είμαι πολύ σίγουρη. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω άλλο», είπε.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.