CELEBRITIES

Η Gigi Hadid ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και τον Zayn σε νέες φωτογραφίες


The Jennettes

21 Μαΐου 2021

Η Gigi Hadid ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και τον Zayn σε νέες φωτογραφίες
Η Gigi Hadid γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η Gigi Hadid μοιράστηκε φωτογραφίες από το 26ο πάρτι γενεθλίων της σε μια gallery στο Instagram. Εκτός όμως από τους εορτασμούς είδαμε εικόνες από την προσωπική της ζωή με τον σύντροφό της Zayn Malik και την κορούλα τους Khai. Το μοντέλο χαρίζει συχνά στους θαυμαστές της στιγμιότυπα από την ζωή της ως νέα μαμά, χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπο του μωρού της.

Στις φωτογτγραφίες βλέπουμε εικόνες από το party της 26χρονης, ενώ σε μία απο αυτές βλέπουμε τον Zayn να την αγκαλιάζει και να τη φιλά.

Σε άλλη λήψη μαμά και κόρη απολαμβάνουν την βόλτα στην φύση φορώντας matching σύνολα.

Η Hadid καλωσόρισε τον Khai τον Σεπτέμβριο. Ο Zayn από την άλλη μίλησε για την εμπειρία του με την πατρότητα για πρώτη φορά τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Valentine του iHeartRadio.

«Ειλικρινά, είναι καταπληκτικό να είσαι γονιός». «Πολλοί άνθρωποι στους οποίους μιλούσα πριν έλεγαν,«Θα χρειαστεί μεγάλη προσαρμογή και πρόκειται να είναι μια τεράστια αλλαγή». Αλλά ειλικρινά, είναι ένα καταπληκτικό μωρό. Ήταν πολύ εύκολο για μένα και τον Gigi. Kοιμάται πολύ καλά, αγαπά το γάλα της. Το απολαμβάνω, σίγουρα. "

Η Hadid, μίλησε στη Vogue νωρίτερα φέτος σχετικά με τη λήψη συμβουλών από την Blake Lively για την μητρότητα. Ο Hadid και ο Malik επέλεξαν να κρατήσουν κρυμμένο το πρόσωπο της κόρης τους σε φωτογραφίες αφού είδαν πώς η απόφαση αυτή επηρέασε θετικά τα παιδιά των φίλων τους. «Έχω φίλους που είναι δημόσια πρόσωπα και έτσι το έχουν κάνει, και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο», είπε η Hadid, αναφερόμενος στις τρεις κόρες της Lively με τον Reynolds.

Η αδερφή της Gigi, Bella, ερωτηθείσα γιατί δεν θα εμφανίζει το πρόσωπο του μωρού της, είπε: «Νομίζω ότι θέλει να είναι πραγματική στο διαδίκτυο, αλλά έως ότου το παιδί της θέλει να είναι στο προσκήνιο και να πάρει την απόφαση το ίδιο, δεν θέλει να τη θέσει σε αυτήν τη θέση», είπε.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.