CELEBRITIES

Ben Affleck: Φόρεσε ξανά το δώρο της Jennifer Lopez μετά από 17 χρόνια


The Jennettes

25 Μαΐου 2021

Ben Affleck: Φόρεσε ξανά το δώρο της Jennifer Lopez μετά από 17 χρόνια
Ben Affleck: Φόρεσε ξανά το δώρο της Jennifer Lopez μετά από 17 χρόνια

Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Ben Affleck και της Jennifer Lopez στο Μαϊάμι, τότε τα μέσα έκαναν λόγο για σίγουρη επανασύνδεση. Οι θαυμαστές των δύο stars δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στα social media πόσο τους αρέσει που το πρώην ζευγάρι φαίνεται να θέλει να ξαναπροσπαθήσει μετά από τόσα χρόνια. 

Οι δυο τους φαίνεται πως περνούν πολύ χρόνο παρέα και η Jlo δείχνει άκρως ανανεωμένη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της. Έπειτα από τις φωτογραφίες που τους έδειχναν σε εκδρομή στη Μοντάνα, οι φωτογράφοι τούς εντόπισαν να κατεβαίνουν τα σκαλιά ενός διαμερίσματος στο Μαϊάμι και μάλιστα έδειχναν πολύ χαλαροί μπροστά στην κάμερα χωρίς να ενοχλούνται από την παρουσία των παπαράτσι.

Μάλιστα, πολλά  δημοσιεύματα θέλουν τον Ben Affleck να έχει κρατήσει το ρολόι, δώρο που του είχε κάνει η Jennifer Lopez το 2002. Το συγκεκριμένο ρολόι, ο ηθοποιός το φορούσε στο videoclip “Jenny from the Block”. Μπορεί να χώρισαν το 2004 και να διαλύθηκε ο αρραβώνας τους ξαφνικά, πάντως τώρα φαίνεται να κάνουν αργά βήματα και ίσως στο μέλλον τους δούμε αχώριστους. 

To γεγονός ότι ο Ben Affleck φορά ξανά το δώρο της Jlo δεν πέρασε ασχολίαστο από τους fans καθώς επισημαίνουν ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το timing.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.