CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: Έχει ακόμη τα κατεστραμμένα ψηλοτάκουνα από το Sex and the City


The Jennettes

26 Μαΐου 2021

Sarah Jessica Parker: Έχει ακόμη τα κατεστραμμένα ψηλοτάκουνα από το Sex and the City
Η Sarah Jessica Parker έχει ακόμα τα «μασημένα» παπούτσια από το Sex and the City

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς "Sex and the City" που υποδυόταν την Carrie Bradshow, ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία δείχνει ένα ζευγάρι κατεστραμμένα ψηλοτάκουνα πέδιλα, Manolo Blanhik. 

Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού έχει συναισθηματική αξία για την ταλαντούχα ηθοποιό, και όπως φάνεται τα έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα. 

Φυσικά αυτό το  ζευγάρι ήταν κομμάτι μέσα στο επεισόδιο της σειράς, το οποίο είχε καταστραφεί κατά την διάρκεια του επεισοδίου όταν ο σκύλος Aidan (του τότε συντρόφου της) μάσησε τα αγαπημένα της πανάκριβα ψηλοτάκουνα παπούτσια, αφήνοντας τους τηλεθεατές με την υπόνοια ότι είχαν καταστραφεί για πάντα.

Η ίδια τα κράτησε τελικά στην συλλογή της και είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ψηλοτάκουνα και μάλιστα έχει το δικό της κατάστημα παπουτσιών που δεν είναι λίγες οι φορές που εργάζεται και εξυπηρετεί μόνη της τους πελάτες. 

jenny.gr

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.