CELEBRITIES

Ashley Graham: Η τρυφερή αντίδραση του γιου της όταν την είδε στην τηλεόραση


The Jennettes

31 Μαΐου 2021

Ashley Graham: Η τρυφερή αντίδραση του γιου της όταν την είδε στην τηλεόραση
Η Ashley Graham δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με τον ενός έτους γιο της, τον Isaac, και την αντίδρασή του όταν είδε τη μητέρα του στην τηλεόραση, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στο CBS και το «This Morning».

Η Ashley Graham δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με τον ενός έτους γιο της, τον Isaac, και την αντίδρασή του όταν είδε τη μητέρα του στην τηλεόραση, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στο CBS και το «This Morning».

Ο σύζυγος της Graham, ο Justin Ervin, φαίνεται να είναι αυτός που βιντεοσκόπησε το μωρό τους καθώς εκείνο παρακολουθούσε τη μαμά του στην τηλεόραση.

Ο αξιολάτρευτος Isaac ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα καθώς οι θεατές έριξαν μια κλεφτή ματιά στα πόδια του Ervin όσο εκείνος τραβούσε το βίντεο. Το γλυκό μωρό κοίταζε με δέος την οθόνη της τηλεόρασης και αντιδρούσε, βλέποντας τη Graham. Ο Ervin μετακινούσε το τηλέφωνο μπρος-πίσω για να μην χάσει ούτε δευτερόλεπτο από τη γλυκιά αντίδραση του γιου του.

«Isaac, κοίτα. Ποιος είναι αυτός;», είπε ο Ervin και ο Isaac έδειξε την οθόνη καθώς αναγνώρισε τη μαμά του. «Ναι, είναι η μαμά», είπε ο Ervin στο γιο του.

Στη λεζάντα του βίντεο η Ashley Graham έγραψε: «Παρακολουθώντας τον Isaac να με παρακολουθεί φιλοξενούμενη στο @cbsthismorning (!!) άρχισα να κλαίω».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.