CELEBRITIES

Bennifer: H JLo και ο Ben Affleck περπατούν αγκαλιά, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Bennifer: H JLo και ο Ben Affleck περπατούν αγκαλιά, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους
H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck περπατούν αγκαλιά σε νέα τους κοινή έξοδο

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ή αλλιώς Bennifer είναι ξανά μαζί και το Hollywοod, όπως και οι θαυμαστές των δύο σταρ, βρίσκονται σε παραλήρημα. Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται πως είναι ξανά μαζί μετά τον χωρισμό της Lopez με τον Alex Rodriguez. Στιγμιότυπα από βραδινή κοινή τους έξοδο το αποδεικνύουν. Οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν στον δρόμο αγκαλιασμένοι, καθώς περπατούσαν προς εστιατόριο στο Hollywood.

Σε άλλη εικόνα βλέπουμε την 51χρονη σταρ να ακουμπά το κεφάλι της τρυφέρά στην αγκαλιά του 48χρονου ηθοποιού. Ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez, που είχαν αρραβωνιαστεί το 2000, συναντήθηκαν ξανά φέτος τον Απρίλιο, σύμφωνα με το Page Six.

«Είμαι έτοιμος να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου», έγραψε ο Alex Rodriguez σε Instagram Story του λίγες μέρες πριν και συνέχισε: «Ό,τι δεν μου κάνει, φεύγει από την ζωή μου. Παραμένω υπομονετικός και γνωρίζω ότι έρχεται αυτή η νέα φάση της ζωής μου».

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.